ايران ويج

نسخه‌ی کامل: YMSGPro.ocx لطفا کمک کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من هر کاری میکنم نمیشه pm داد نمیشه connect شد و ......
اگه ممکنه یه کد بزارید که من فقط id و password رو جایگزین کنم و بتونم pm بدم و pm بگیرم لطفا کمکم کنید

YMSG1.Connect "id", "password", "scs.msg.yahoo.com", "5050", "", ""
YMSG1.PckSendMsg "id tarafe moghabel", "PAYAM ", "id khodetan"

این کدی بود که دارم و کار نمیکنه
سلام.
یاهو برای جلوگیری از اسپمرها.کاری کرده که یک آی پی نمیتونه بیش از حد خودش تو یاهو فعالیت کنه.اگر دقت کرده باشید اسپمرها با چندین آی دی وارد یاهو میشن و کلی تبلیغ میکنند.
جدیدآ در ایران بیشتر ADSL و Wireless ها به علت استفاده تعداد زیادی از شهروندان از 1 آی پی مشترک، ارسال پیام فقط به اددلیست مقدور شده.چون همه از یک شرکت اینترنت میگیرند و اگر دقت کنید و به آی پی خودتان نگاه کنید.به جای اسمی که به شرکت گفتید که اکانت بگیرید،اسم خود صاحب شرکت و میاره.
تنها راه برای حل این مشکل فقط استفاده از ساکس در برنامه است و یا وصل کردن و === پی === ان و یا ست کردن پ=ر .=. و= کسی در مرورگر است.Wink
سلام

این برای کانکت شدن

کد:
Call YMSG1.Connect(idtext.Text, passtext.Text)
که idtext و passtext نام تکست باکس هایی است که آی دی و پسورد وارد میشن

برای ارسال پی ام
کد:
YMSG1.PckSendMsg Me.Caption, txt_Text.Text
txt_Memo.Text = txt_Memo.Text & vbCrLf & "ME : " & txt_Text.Text
txt_Text.Text = ""

txt_Text تکست باکسی که توش متن رو مینویسید و txt_Memo تکست باکسی است که متن ارسال شده ی شما را نمایش می دهد
سلام داداش خسته نباشي من ميخام كاري كنم كه وقتي رو ي كامند كليك كردم پنجره ي pm ياهو باز بشه و هر متني كه بنويسي و ارسال كني به ايميل من pm داده بشه.
اينم ايميلمه اگه ميشه راهشو برام ميل كنيد.
m.mohseny89@yahoo.com
اين کمپوننت هر چقد کردم ريجستري بشه نشد YMSGPro.OCX

خودم ميخواستم بکشم که شماها را پيدا کردم اصلآ نمي شه لامروت YMSGPro.OCX

کمک وکنيد