۱۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۳۴:۲۰
۱۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۰۶:۳۸
سلام
ضمن خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز ...
تا اونجایی که من از دیتاشیتش فهمیدم پایه های IL1 و IL2 ورودیهای آنالوگ هستند ...
Analog input of low-side switch
ورودی آنالوگ ازسمت پایین سوئیچ 1 و 2
------------------------------------------
انسان فرزند کار و زحمت است (داروین)
ضمن خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز ...
تا اونجایی که من از دیتاشیتش فهمیدم پایه های IL1 و IL2 ورودیهای آنالوگ هستند ...
Analog input of low-side switch
ورودی آنالوگ ازسمت پایین سوئیچ 1 و 2
۱۲-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۲۴:۴۶
آقا رسول یدونه ای
خوب معلومه که ورودی آنالوگه ولی من نمی فهمم منظورتون چیه
یعنی من به این 2تا پایه باید ولتاژ بدم یعنی پایه خروجی رگلاتور را وصل کنم به این 2تا پایه یا اینکه باید یه کار دیگه بکنم.امید وارم منظورم رو فهمیده باشید.
[/quote]
خوب معلومه که ورودی آنالوگه ولی من نمی فهمم منظورتون چیه
یعنی من به این 2تا پایه باید ولتاژ بدم یعنی پایه خروجی رگلاتور را وصل کنم به این 2تا پایه یا اینکه باید یه کار دیگه بکنم.امید وارم منظورم رو فهمیده باشید.
[/quote]
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۴:۴۹:۲۹
ورودی فرمان که از کنترلر میاد باید بره به این پایه ها
ننوشته ورودی تغذیه که بخوای خروجی رگولاتور وصل کنی
در ضمن شما سعی کنید سوالتون رو یه جا بپرسین
نه چند جا
ننوشته ورودی تغذیه که بخوای خروجی رگولاتور وصل کنی
در ضمن شما سعی کنید سوالتون رو یه جا بپرسین
نه چند جا
۱۷-خرداد-۱۳۹۰, ۲۰:۱۴:۰۰
من در کل اینطوری متوجه شدم:
پایه های il1 , il2 را توسط دو تا از مدار زیر با میکرو کنترل کنم:
در واقع این درایو پل h هستش.
امید وارم که درستن فهمیده باشم.
پایه های il1 , il2 را توسط دو تا از مدار زیر با میکرو کنترل کنم:
در واقع این درایو پل h هستش.
امید وارم که درستن فهمیده باشم.
۱۷-خرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۱۰:۲۱
پل اچ که هست ولی ککاربر از این پل میتونه هر استفاده ای بکنه
این ورودی آنالوگه
یعنی مثل دیجیتال مجبور نیستید 0 و 5 ولت بهش بدین
عددی بین اینها هم میشه و میزان هدایت ترانزیستور های پایینی رو تعیین میکنه
همچنین میتونی خروجی pwm رو با یه فیلتر پایین گذر یا همون انتگرال گیر بدی به ورودی این پایه ها
موفق باشید
این ورودی آنالوگه
یعنی مثل دیجیتال مجبور نیستید 0 و 5 ولت بهش بدین
عددی بین اینها هم میشه و میزان هدایت ترانزیستور های پایینی رو تعیین میکنه
همچنین میتونی خروجی pwm رو با یه فیلتر پایین گذر یا همون انتگرال گیر بدی به ورودی این پایه ها
موفق باشید
۱۹-خرداد-۱۳۹۰, ۱۶:۵۴:۵۳
تو دیتاشیتش حداکثر ولتاژ ورودی 2.6 ولت نوشته
خوب من از صحبتهای شماها اینجوری متوجه شدم که بیام با مقاومت، خروجی میکرو رو 2.6 ولت کنم بعدش بدم به این درایو
یعنی یه شکلی مثل زیر:
خوب من از صحبتهای شماها اینجوری متوجه شدم که بیام با مقاومت، خروجی میکرو رو 2.6 ولت کنم بعدش بدم به این درایو
یعنی یه شکلی مثل زیر:
۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۱۲:۲۹
سلام
کسی نتوسته با این درایور کار کنه ؟
راستی چنتا استپ موتور 6 سیمه رو میشه باهاش اه انداخت ؟ (با امکان گردش در دو جهت ؟)
لطفا اگه کسی جواب گرفته از ما دریغ نکنه.....!
کسی نتوسته با این درایور کار کنه ؟
راستی چنتا استپ موتور 6 سیمه رو میشه باهاش اه انداخت ؟ (با امکان گردش در دو جهت ؟)
لطفا اگه کسی جواب گرفته از ما دریغ نکنه.....!
۲۳-دى-۱۳۹۰, ۱۵:۱۹:۴۴
سلام دوستان/
من با این درایور کار کردم و برای موتور های با جریان نچندان بالا بدک نیست.
مدار رو مثل مدار پیشنهادی صفحه 15 دیتاشیتش ببندید و پایه های IL1و IL2 و IH1 , IH2 چهار پایه برای روشن و خاموش کردن چهار سویج پل اچ شما هستد. کافیست دو به دو به صورت ضبدری این پایه هارو با ولتاژ منطقی TTL تحریک کنید تا موتور شما چپ گرد و راستگرد بچرخه. (به نظرم قیمت خیلی بالایی داره- قیمت امروز بازار 12000تومان)
سلام دوستان/
مدار رو مثل مدار پیشنهادی صفحه 15 دیتاشیتش ببندید و پایه های IL1و IL2 و IH1 , IH2 چهار پایه برای روشن و خاموش کردن چهار سویج پل اچ شما هستد. کافیست دو به دو به صورت ضبدری این پایه هارو با ولتاژ منطقی TTL تحریک کنید تا موتور شما چپ گرد و راستگرد بچرخه. (به نظرم قیمت خیلی بالایی داره- قیمت امروز بازار 12000تومان)
سلام دوستان/
سلام دوستان/
سلام دوستان/
۲۳-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۰۴:۳۵
سلام
در مورد این درایور باید بگم که چنتا نکته باید رعایت بشه
اول : 2 تا از ماسفتهای این درایور از داخل درایو شده ولی 2تا دیگه گیتاشون آزاده !!! شما این اشتباه نکنید که اونا رو هم با ttl راه بندازین !! چون اینجوی ماسفت کامل روشن نمیشه و میسوزه درایور نه در بار زیاد در بار کم !!!
دوم : برای کیتهای آزاد از زنر استفاده کنید و برای تغذیه وردی دیود هرزگرد fast بزارین همچنین دیود هرز گرد برای خروجی!!!
راستی این درایور تو2 تا ورژن موجوده !!دیتاشیت یکیش تو سایت roboeq هست و دومیشو تو google بگردین اولین لینک!!!
در مورد این درایور باید بگم که چنتا نکته باید رعایت بشه
اول : 2 تا از ماسفتهای این درایور از داخل درایو شده ولی 2تا دیگه گیتاشون آزاده !!! شما این اشتباه نکنید که اونا رو هم با ttl راه بندازین !! چون اینجوی ماسفت کامل روشن نمیشه و میسوزه درایور نه در بار زیاد در بار کم !!!
دوم : برای کیتهای آزاد از زنر استفاده کنید و برای تغذیه وردی دیود هرزگرد fast بزارین همچنین دیود هرز گرد برای خروجی!!!
راستی این درایور تو2 تا ورژن موجوده !!دیتاشیت یکیش تو سایت roboeq هست و دومیشو تو google بگردین اولین لینک!!!