۱۵-خرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۵۷:۵۳
۱۵-خرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۱۵:۴۴
یعنی چی با فرکانس روشن کنی؟؟
خودت که میگی 40 وات!! ولتاژ ضربدر آمپر میشه وات! مثلا 220 ولت دادی بهش ، باید( 40 تقسیم بر 220 ) بهش آمپر بدی
نقل قول: چند ولت لازم دارم> چند آمپر
خودت که میگی 40 وات!! ولتاژ ضربدر آمپر میشه وات! مثلا 220 ولت دادی بهش ، باید( 40 تقسیم بر 220 ) بهش آمپر بدی
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹:۵۴
عذر میخوام باید توضیح میدادم
ببینید من یه جا خوندم که اگر فرکانس رو بتونی بالا ببری مهتابی رو میتونی روشن کنی خب برای اینکه فرکانس رو بالا ببریم یه مدار لازم داریم و این مدار هم ولتاژ لازم داره یعنی یه جورایی من میخوام که مهتابی رو با ولتاژ پایین و فرکانس بالا روشن کنم این امکان داره یا نه؟
با تشکر.
ببینید من یه جا خوندم که اگر فرکانس رو بتونی بالا ببری مهتابی رو میتونی روشن کنی خب برای اینکه فرکانس رو بالا ببریم یه مدار لازم داریم و این مدار هم ولتاژ لازم داره یعنی یه جورایی من میخوام که مهتابی رو با ولتاژ پایین و فرکانس بالا روشن کنم این امکان داره یا نه؟
با تشکر.
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۹:۴۸
سلام
در اصل یه مدار اینورتره
یا به عبارتی چاپر بدون فیلتر
مهتابی برای اینکه روشن شه باید گاز توش یونیزه بشه دیگه
برای همین به ولتاژ بالایی نیاز داره
شما اگر یه فرکانس در حد چند کیلو هرتز بسازی و بدی به سوییچ (ماسفتی یا ترانزیستوری) بعدش خروجی سوییچ بره برای یه ترانس افزاینده
بر فرض اون موج 40 کیلو هرتز با دامنه 6 ولتو تبدیل کردین به 40 کیلو هرتز بادولتاژ 700 ولت
اساس کارش اینه
سوییچ ها هم به صورت پوش پول بسته میشه
توی گوگل سرچ کنی مطلب زیاد هست
در اصل یه مدار اینورتره
شما اگر یه فرکانس در حد چند کیلو هرتز بسازی و بدی به سوییچ (ماسفتی یا ترانزیستوری) بعدش خروجی سوییچ بره برای یه ترانس افزاینده
بر فرض اون موج 40 کیلو هرتز با دامنه 6 ولتو تبدیل کردین به 40 کیلو هرتز بادولتاژ 700 ولت
اساس کارش اینه
۲۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۲:۳۵
(۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۹:۴۸)reza555 نوشته است: [ -> ]سلام
در اصل یه مدار اینورتره
اساس کارش اینه
با سلام خدمت مهندس محترم من یه مهتابی با ترانس الکترونیکی دارم که با تست لامپ فهمیدم مشکل از ترانس است حال میخواستم در مورد ترانس الکترونیکیش بنده رو راهنمایی کنید.
۲۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷:۲۹
منظورت از ترانس همون ترانس مهتابیه
اگر می خواهی تستش کنی سیم فاز رو به یه ورودیش بده بعدش فازمتر بزار روی خروجیش ببین فازمتر روشن میشه اگر روشن شد یعنی ترانس سالمه اگر نشد باید ترانسی بخری چون تعمیر بخواهی بکنی هزینت بیشتر میشه
موفق باشید
اگر می خواهی تستش کنی سیم فاز رو به یه ورودیش بده بعدش فازمتر بزار روی خروجیش ببین فازمتر روشن میشه اگر روشن شد یعنی ترانس سالمه اگر نشد باید ترانسی بخری چون تعمیر بخواهی بکنی هزینت بیشتر میشه
موفق باشید