سلام من میخوام بدونم به جای ای سی2082 از چه ای سی دیگه میشهاستفاده کرد؟اگه اشتباه نکنم این یه ای سی تقویت کننده .در ضمن تو سایت دیتا شیت هم چیزی در مورد این ای سی پیدا نشد یه سوال دیگه:میشه به جای دیود 1n914 از 1n4148 استفاده کرد؟
سلام
در مورد دیود 1N914 که یه دیود سیلیکونی با سرعت سوئیچ بالا هستش میتونین بجاش از 1N4148 و یا همچنین از 1N4151 استفاده نمایین ...
در مورد آی سی تون هم لطفا اسم دقیقشو بگین (پسوند یا پیشوند نداره؟؟)
-----------------------------------------------------------------------
اگر می خواهی در برابر قاضی نایستی , قانونمند زندگی کن (ولتر)
متاسفانه هیچ اطلاعاتی نداده. ولی عکس آی سی که تو مدار هست رو واستون می فرستم.راستی یه سوال دیگه به جای bat49 از چه دیودی میشه استفاده کرد؟من از 1n4001 استفادهکردم.
سلام
دوست عزیز این که آی سی 2082 نیستش!!
این آی سی شما آی سی
082 هستش که میتونین از
TL082 که براحتی پیدا میشه استفاده نمایین:
در مورد دیود bat49 هم شما نمیتونین از دیود 1N4001 استفاده نمایین ...
چون bat49 یک دیود
شاتکی هستش و باید حتما از یه دیود شاتکی مشابه استفاده نمایین < * 1 * >
--------------------------------------------------------
انسان هنوز خارق العاده ترین کامپیوتر است (کندی)
با سلام و تشکر.من دیتا شیت این آی سی رو گیر آوردم.یه اپ امپ با ورودی جی فت.که حداقل تغذیه اون 5 ولت.اما tl082حداقل 15 ولت.در مورد bat49 من تو دیتا شیت اون دیدم اما نگفته که شاتکیه.فقط گفته یکسو کننده.من فکر کنم شما با bat 42 اشتباه گرفتین.بازم از شما ممنون
(۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۰۷:۱۶)parsegade نوشته است: [ -> ]در مورد bat49 من تو دیتا شیت اون دیدم اما نگفته که شاتکیه.فقط گفته یکسو کننده.من فکر کنم شما با bat 42 اشتباه گرفتین
یاشاسین
اما همونطور که گفتم bat49 یه دیود شاتکی هستش ....
اینم دیتاشیتش:
[
attachment=6555]
------------------------------------------------------------------------------------
در عالم دو چیز از همه زیباتر است , آسمانی پر ستاره و وجدانی آسوده (کانت)
مهندس من این دیود رو گیر نیاوردم.شما کدوم دیود رو پیشنهاد میکنین?من فقط تونستم bat42 رو گیر بیارم.که تقریبا از نظر جریان به هم نزدیکترند
------------------------------------------------------------------------------