۲۴-خرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۱۷:۳۴
سلام محمود جون
خبری از قیمت شارژرهای بادی ندارم !!
مداری که دارم روش کار میکنم هم قطعاتش زیاد شده و هم نیاز به سلف و ... داره و فعلا دارم با باطری خورشیدی و اندازش ور می رم !!
برای همین فعلا یه فلاشر توپ واست پیدا کردم که با 1.5 ولت هم کار میکنه و همچنین بی نهایت کم مصرفه
فقط کافیه بجای یه ال ای دی شما سه تا بذارین (بصورت موازی) و باطری هم دو تا نیم قلمی بذارین
فقط اگه جنس باطریتون آلکالین باشه که عالی میشه و عمرشم بیش از دوبرابر باطریهای معمولیه
برای تغییر سرعت چشمک زدنش هم فقط کافیه که ظرفیت خازن رو عوض کنین
دیگه این مدار کم قطعه ترین , کم مصرفترین مدار فلاشره که جای خیلی کمی هم می گیره و می تونین داخل کلاه ایمنی تون بذارین < * 2 * >
مطمئن باش , دیشب مدارشو بستم و دو تا باطری قلمی بهش وصل کردم و تا صبح همینطوری چشمک میزد بدون اینکه باطریش ضعیف بشه ...
برای کسب اطلاعات بیشتر و مدارهای متنوع تر بهتره دیتاشیت آی سی LM3909 رو ببینی:
[attachment=6524]
------------------------------------------------------------------------------
اگر به دنبال موفقیت نروید , خودش به دنبال شما نخواهد آمد (مارواکلینز)
خبری از قیمت شارژرهای بادی ندارم !!
مداری که دارم روش کار میکنم هم قطعاتش زیاد شده و هم نیاز به سلف و ... داره و فعلا دارم با باطری خورشیدی و اندازش ور می رم !!
برای همین فعلا یه فلاشر توپ واست پیدا کردم که با 1.5 ولت هم کار میکنه و همچنین بی نهایت کم مصرفه
فقط کافیه بجای یه ال ای دی شما سه تا بذارین (بصورت موازی) و باطری هم دو تا نیم قلمی بذارین
فقط اگه جنس باطریتون آلکالین باشه که عالی میشه و عمرشم بیش از دوبرابر باطریهای معمولیه
برای تغییر سرعت چشمک زدنش هم فقط کافیه که ظرفیت خازن رو عوض کنین
دیگه این مدار کم قطعه ترین , کم مصرفترین مدار فلاشره که جای خیلی کمی هم می گیره و می تونین داخل کلاه ایمنی تون بذارین < * 2 * >
مطمئن باش , دیشب مدارشو بستم و دو تا باطری قلمی بهش وصل کردم و تا صبح همینطوری چشمک میزد بدون اینکه باطریش ضعیف بشه ...
برای کسب اطلاعات بیشتر و مدارهای متنوع تر بهتره دیتاشیت آی سی LM3909 رو ببینی:
[attachment=6524]
------------------------------------------------------------------------------
اگر به دنبال موفقیت نروید , خودش به دنبال شما نخواهد آمد (مارواکلینز)