ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار تشخیص عبور جریان از کابل از فاصله 20 سانتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من یک مدار واسه تشخیص جریان گذرنده از کابل از فاصله 20 سانتی می خوام!
چیزی در این مورد سراغ دارین
اگه اطلاعاتی راجع به سنسور و یا مدار دارید به بنده خصوصی ایمیل بزنید یا در فروم پاسخ دهید با تشکر
اطراف سیم حامل جریان میدان مغناطیسی ایجاد میشه که با توجه به مقدار جریان و قطر هادی و فاصه از هادی اندازه گیری میشه
شما در مورد آمپر متر های انبری یه تحقیقی بکن
اما اینو بگم که 20 سانتی متر خیلی زیاده و اندازه گیری جریان های کم بسیار مشکله
سلام

همونطور که رضا جون گفتن برای جریان کم مشکل بتونین این کار رو بکنین

من از یه استادی شنیدم که اونم فیلمشو دیده بود و میگفت یه سری کابلهای خیلی خیلی فشار قوی وجود داره که برای اندازه گیری ولتاژ و جریانشون از بالای آسمان و از داخل هلیکوپتر یه چیزی شبیه فازمتر رو از فاصله دور بطرفش می گرفتن و اونو قرائت می کردند (فیلمش خارجی بود) !!

البته این برای کابلهای فشار قوی هستش ...

فکر نمی کنم منظور شما برق فشار قوی باشه!!

------------------------------------------------------------------------------
دنیا خوابی است که اگر آن را باور کنی پشیمان میشوی (امام علی (ع))
سلام آقا چطور میشه امپدانس ورودی یه مدار رو بالا برد بدون اینکه به عملکرد مدار خللی وارد کنه؟
طبیعتا امپدانس وروودی مداری بالا بره به حالت ایده آل نزدیک میشه ولی پاسخ فرکانسی (توی فرکانس های پایین)خراب میشه
بستگی به مدار داره
چه مداری؟
مولتی متر های جان فلوک آمریکا این قابلیتو دارن!تشخیص فاز از رو دیوار! دو سال ‍پیش ارزونترینش ۳۵۰ بود
من رشتم برق نیست اما آمپر مترهای گیره ای (clamp) از این ویژگی استفادهمیکنن٬اگه جریان ای سی باشه بر اساس قانون لنز(فکر کنم)! توی حلقه کلمپ جریان دایم هست و ...
اگر دی سی باشه از سنسور های اثر هال باید استفاده کرد
کلمپ میتر های ای سی از ۱۵ تومن هست٬اما دی سی هاش از ۷۰ یا ۸۰ به بالا
حدود جریانش چیه؟