ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمکم کنید خواهش می کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من چند تا تمرین C دارم نمیتونم انجامشون بدم کسی هست کمکم کنه ؟ Confused Sad

برنامه ای بنویسید که با ورود 3 عدد حاصل عبارت p=5x+6y 2+7z3 باشد ؟

3 و 2 توان هستند

برنامه ای بنویسید که حقوق یک کارمند به همراه ساعات کار و دستمرد هر ساعت و روز کار کارمند از ورودی دریافت کند و اگر کارمند در روزهای پنج شنبه و جمعه به محل کارش برود حقوقش 2 برابر شود

بر نامه ای بمویسید که معدل 50 دانشجو را از ورودی بخواهد واگر معدل زیر 10 باشد یک نمره به معدل اضافه شود

برنامه ای بنویسید جدول ضرب اعداد را به شکل زیر تولید کند :
10.........3 2 1
20.........6 4 2
30.........9 6 3
.
.
.
.
100........30 20 10

برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی بخواهد و تعداد ارقام را چاپ کند

برنامه ای بنویسید که عدید را از ورودی دریافت بخواند و آن را به مبنای 2 ببرد. (این برنامه باید با ارایه نوشته شود)
سلام دوست عزیز این فایل پیوستو دانلود کن بخونش تو کد نویسی راه می افتی سطحش بد نیست کار آقای گلشاهی هست
بیشتر سوالاتی که پرسیدی جوایشون توش هست
دوست عزیز من این فایل رو مطالعه کردم . سطح آموزش پیشرفته می باشد . ما هنوز در سطح مقدماتی هستیم . نمیتونیم از این آموزش استفاده کنیم .
(۲۷-خرداد-۱۳۹۰, ۱۳:۱۲:۱۱)irnews نوشته است: [ -> ]برنامه ای بنویسید که با ورود 3 عدد حاصل عبارت p=5x+6y 2+7z3 باشد ؟
3 و 2 توان هستند
کد:
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
clrscr();
int x,y,z,p;
printf("meghdar x ra vared konid: ");
scanf("%d",&x);
printf("\nmeghdar y ra vared konid: ");
scanf("%d",&y);
printf("\nmeghdar z ra vared konid: ");
scanf("%d",&z);
printf("\np = %d",5*x + 6*y*y + 7*z*z*z);
getch();
}
دوست عزیز سر به لینک زیر بزن آموزش C توسط دوست عزیز dreamvbfox میباشد راه می افتی
آموزش مبتدي تا پيشرفته زبان C++ - C
سلام بچه ها1 برنامه ای باید به زبان c++ بنویسم مقداریشو نوشتم ولی کامل نیست کمکم میکنید. یک صفحه داریم که خطوطی داخلش حرکت میکنند دو تا شی توی این صفحه داریم که با حرکت فلش های جهت کیبورد حرکت میکنند
Sadسلام بچه ها1 برنامه ای باید به زبان c++ بنویسم مقداریشو نوشتم ولی کامل نیست کمکم میکنید. یک صفحه داریم که خطوطی داخلش حرکت میکنند دو تا شی توی این صفحه داریم که با حرکت فلش های جهت کیبورد حرکت میکنند
خب این برای ویندوزه یا داس؟