۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۴۸:۵۶
۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۰۱:۵۱
یه فایل رو از یه سرور معتبر دانلود کن
۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۳۵:۳۷
(۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۰۱:۵۱)ha_60 نوشته است: [ -> ]یه فایل رو از یه سرور معتبر دانلود کن
بعدش چه کنم؟
چطوری سرعت را دست بیارم؟
۳۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۴۰:۰۶
خوب با idmیا اپرا یا فایر فاکس (کلا هر مرورگری )بری میزنه دیگه بعد میانگین چنتا از اعدادی که میادو بگیر سرعت دانلودت تو همون حدوداس
۰۲-تير-۱۳۹۰, ۰۰:۳۰:۰۲
(۳۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۴۰:۰۶)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]خوب با idmیا اپرا یا فایر فاکس (کلا هر مرورگری )بری میزنه دیگه بعد میانگین چنتا از اعدادی که میادو بگیر سرعت دانلودت تو همون حدوداس
دوست عزیز من میخوام برنامه من اینکار را انجام بده!من چطوری این عدد را بدست بیارم؟
۰۲-تير-۱۳۹۰, ۰۰:۵۸:۴۹
سلام
با برنامت یک فایل مثلا 500 کیلو بایتی دانلود کن بعد زمانی که طول میکشه تا دانلود بشه رو حساب کن .زمان رو که بدست آوردی با یه نسبت تناسب ساده سرعت بدست میاد.
فرض کن 500 کیلو توی 26 ثانیه دانلود شده:
500 کیلو در 26 ثانیه، چند کیلو در 1 ثانیه؟ تناسب که بزنی اینجوری در میاد :
1x500=26xspeed
speed=500/26
speed=19 kb/s
با برنامت یک فایل مثلا 500 کیلو بایتی دانلود کن بعد زمانی که طول میکشه تا دانلود بشه رو حساب کن .زمان رو که بدست آوردی با یه نسبت تناسب ساده سرعت بدست میاد.
فرض کن 500 کیلو توی 26 ثانیه دانلود شده:
500 کیلو در 26 ثانیه، چند کیلو در 1 ثانیه؟ تناسب که بزنی اینجوری در میاد :
1x500=26xspeed
speed=500/26
speed=19 kb/s
۲۶-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۲۶:۳۶
یک متغیر بساز و هر یک بایت که دریافت میکنی یک واحد به این متغیر اضافه کن.
یک تایمر به برنامه ات اضافه کن، هر یک ثانیه یک بار مقدار اون را بخون و صفرش کن. مقداری که میخونی میشه سرعت لحظه ای دانلودت بر اساس بایت بر ثانیه.
یادت باشه که یک سمافور بذاری روی متغیرت که خوندن و نوشتن و صفر کردنش مشکل ایجاد نکنه.
یک تایمر به برنامه ات اضافه کن، هر یک ثانیه یک بار مقدار اون را بخون و صفرش کن. مقداری که میخونی میشه سرعت لحظه ای دانلودت بر اساس بایت بر ثانیه.
یادت باشه که یک سمافور بذاری روی متغیرت که خوندن و نوشتن و صفر کردنش مشکل ایجاد نکنه.