ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خازن با ظرفیتی در حد فاراد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
برای اینکه خازن های 100فارادی رو بتونید ارزون تر تهیه کنید . من دیدم که توی مغازه های سیستم های صوتی برای برق ماشین نصب میکردن که کم نیاره
سلام

تو مدار 2 ، يه عنصري داشتيم كه بهش ژيراتور ميگفتن . اون موقع كاربردشو نميدونستم ولي تو الك 2 ، فهميدم براي درست كردن سلف درون آي سي ها ازش استفاده ميشه . يعني بهش يه خازن ميدي ولي تو امپدانس ورودي مدار يه سلف داريم . البته برعكسشم صادقه يعني اگه يه سلف بهش بدي ، تو ورودي يه خازن داريم . در حقيقت امپدانسمونو با يه ضريبي در j- ضرب ميكنه .
حالا اگه اين ضرايب رو يه جوري انتخاب كنيم كه خيلي بزرگ بشن ، فكر كنم بتونيم يه خازن خيلي بزرگ درست كنيم .
به نظر شما ممكنه از اين روش استفاده شده باشه؟

[تصویر:  Gyrator_svg.png]
بايت پستي كه زدي لازم شد يه تشكر ويژه اي ازت كنم . مرسي علي جون.
ژيراتور رو آخرش نفهميديم كاربردش چي بود تا چند روز پيش يكي از بچه ها دوباره اسمش رو زنده كرد و تا الان كه پست شما رو ديدم :d
راستي ما تو الك2 تو مبحث اپ امپ ها يه مداري داشتيم تحت عنوان ، مبدل امپدانس عمومي ( GIC ) .
دقيق يادم نيست اما يه حسي بهم مي گه كه كار اين هم با توجه به اسمش همينه !
اما مدارش شلوغ تره و فكر كنم تو كتاب مير عشقي هم مدارش بود. نظرت چيه ؟ البته من مدار داخلي ژيراتور رو هم تا حالا نديدم.
------------
در مورد اون خازن ها هم ، خوب چون ولتاژشون پايينه ، صفحات رو مي شه خيلي نزديك تر كنار هم گذاشت .
بعيد مي دونم از اين روش باشه. اگر اينطوري بود بايد در قالب IC مي دادن بيرون ...

بازم ممنونم.
يا علي.
سلام

ببخشيد كه دير جواب ميدم...
خيلي ممنون از لطفت ...
فكر كنم GIC و NIC (مبدل امپدانس منفي ) يه حالت خاصي از ژيراتور هستند . يعني ما اگه المان هاي ژيراتور رو يه جوري انتخاب كنيم تا شرط معكوس كردن امپدانس رو برسونه ، تونستيم يه GIC درست كنيم ...
براي ساخت ژيراتور خيلي مدار وجود داره ، حتي من يه مداري رو ديدم كه فقط با يه ترانزيستور يه ژيراتور درست كرده.
[تصویر:  gyrator2.gif]

برين سايت roboeq.comونجا خازن فارادي براي فروش داره
صفحه‌ها: 1 2 3