سلام
آیا میشه کاری کرد که بعضی از لینکهایی که باز میکنیم در سازمانها وقتی گزارش میگیرن توی گزارش نشون نده؟ مثلا ایمیلایی که میاد خیلی از اونا یه لینک داده که جرأتشو نمیکنم بازشون کنم.
اگه میشه چه جوری میتونم این کارو بکنم؟
خوب اونا از طریق آی پی شما رو میشناسن
شما میتونی با تعویض ip به راحتی تو هر سایتی بری بدون اینکه شناخته بشی
راحت ترین راه برای این کار هم استفاده از چیز شکن و چیز شکن از نوع کانکشنی (منظورم چیز پی انه)عجب بدبختی داریما :d
این دوتا رو اگه متوجه نشدین بگین اسم درستشونو براتون پ.خ کنم :d
(۰۱-تير-۱۳۹۰, ۱۵:۲۵:۱۹)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]خوب اونا از طریق آی پی شما رو میشناسن
شما میتونی با تعویض ip به راحتی تو هر سایتی بری بدون اینکه شناخته بشی
سیستمامون اسم دارند.اسم خودمون روش هست.یعنی آی پی را هم که تغییر بدم آی پی جدید اسم خودمو روبرو مینویسه.
نقل قول:
راحت ترین راه برای این کار هم استفاده از چیز شکن و چیز شکن از نوع کانکشنی (منظورم چیز پی انه)عجب بدبختی داریما :d
این دوتا رو اگه متوجه نشدین بگین اسم درستشونو براتون پ.خ کنم :d
چیز شکن را واسه چی نصب کنم؟سایتایی که میخوام برم چیز نیستن که چیز شکن بخوان...!!!!
از مرورگر aol استفاده کن
از رو اسم کامپیوتر میفهمه ؟
کاری نداره ایم رو change کن اصلا یه برنامه بنویس اسم قبلی رو بخونه بریزه تو یه فایل تکست
بعد اتومات عوضش کن
دوباره با بسته کردن برنامه اسم رو به حالت قبل برگردونه
(۰۲-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵:۵۶)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]از مرورگر aol استفاده کن
از رو اسم کامپیوتر میفهمه ؟
کاری نداره ایم رو change کن اصلا یه برنامه بنویس اسم قبلی رو بخونه بریزه تو یه فایل تکست
بعد اتومات عوضش کن
دوباره با بسته کردن برنامه اسم رو به حالت قبل برگردونه
یه راه درست حسابی بگین که نخوام اسم change کنم یا اون برنامه را بنویسم که change بشه.آخه فقط چند نفریم(حدود 3 چهار نفر) که اینترنت دسترسی داریم.خیلی تابلوه که کدوممون الان اینترنتمون کار میکنه و توی چه سایتی هستیم.
نقل قول: چیز شکن را واسه چی نصب کنم؟سایتایی که میخوام برم چیز نیستن که چیز شکن بخوان...!!!!
چیز شکنو برا تعویض آیپی گفتم
راستش من فک میکردم شما نمیخوای صاحب سایته بفهمه رفتی تو سایتش برا همین گفتم
ولای وقتی میخوای تو شرکت نفهمن ساده ترین راهی که به ذهنم رسید این بود که اسم یکی از همکاراتونو پیدا کنی بعد با اون بری چیزیم بشه به اون گیر میدن :d
(۰۲-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۳۷:۰۱)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]ولای وقتی میخوای تو شرکت نفهمن ساده ترین راهی که به ذهنم رسید این بود که اسم یکی از همکاراتونو پیدا کنی بعد با اون بری چیزیم بشه به اون گیر میدن :d
نمیشه با بدجنسی کارمو پیش نبرم؟آخه نمیخوام که واسه کسی دیگه دردسر بشه.کم کم دارم نا امید میشم...!!!
با فیلتر شکن تحت وب برو
اون کارتو راه میندازه
موفق باشید
اگرم خواستی بگو برات یکی از آدرساشو پ.خ کنم :d