سلام به همه ی دوستان
من برای مدارم که ولتاژش رو از یو اس بی کامپیوتر میگیره میخواستم یه منبع تغذیه بزارم که خروجی رو در حد 5 ولت تقویت کنه و یه خروجی ثابت بهم بده.
از این مدار استفاده کردم. ولی وقتی مدار روی برد بستم خروجی ای که با برق یو اس بی به من میده کمتر از نیم ولته ! و درضمن به محض این که برق مدار رو وصل میکنم ترانزیستور 2n3055 سریع شروع به داغ شدن میکنه.
مشکل این مدار چیه ؟
شما برای این کاری که من میخوام چه مدار دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
دوست عزيز سلام
اگه +5 ولت مي خواي در كيس كامپيوترو باز كن يه رشته سيم آزاد با سوكت چهارتايي مي بيني دوعدد سياه وسطي منفي اند و قرمز +5 و زرد +12 است كه با توجه به توان پاورت مي توني تو اكثر مدارات استفاده كني
اگه خواستي مي توني يه پاور دست دوم تو بازار پيداكني كه من دوتا 450واتيشو ( پورشه ) هركدام 5 تومن خريدم
در اين مورد براي راه اندازيش تو دسته سيم بزرگتر بايد سيم سبز شماره 14 سوكت را به يكي از سيم هاي سياه رنگ منفي متصل كني چون فرمان كامپيوتره
درضمن تومدارت لقمه را كاملا دور سرت چرخوندي
موفق تر از قبل باشي
دوست من ممنونم از راهنماییت
خوب من اگه بخوام از یو اس بی لپ تاپ برق بگیرم باید چیکار کنم ؟
متاسفانه رشته تخصصی من هم الکترونیک نیست و خیلی از مدارات الکترونیکی سر در نمیارم !
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یاشاسین
در مورد مدارت باید بگم که ترانزیستور رو طوری بستی که هر ولتاژی در ورودی بدین همون رو در خروجی دریافت می کنین!!
یعنی 7805 در اینجا هیچ نقشی نداره ( برای ثابت کردن ولتاژ 5 ولت)
در مورد لپ تاپ هم کافیه که یه سوکت نری USB بگیرین و دو تا سیم مثبت و منفی مدارتون رو بهش هویه کنین و بعدش وصل کنین به لپ تاپ < * ....0 .... * >
مثل این:
-----------------------------------------------------
شخص مقروض یک غلام حقیقی است (ولینگتن)
خوب همین کار رو کردم . برق رو از یو اس بی گرفتم ولی مشکلم اینه که وقتی برق رو (که اولش 5 ولته) به مدار میدم هر قطعه ای که به مدار وصله یه جریانی میکشه و نهایتا ولتاژ به زیر 2 ولت میرسه . من میخوام ولتاژ همون 5 ولت ورودی باشه و کم نشه.
خب حتما مدارت جریان زیاد میکشه دیگه!! و usb جواب نمیده !!!!
ولی عجیبه که میگین افت می کنه آخه باید اتومات قطع کنه usb
سلام
يه جا شنيدم usb هاي قديمي حداكثر 100 ميلي آمپر خروجي داشتند و جديدا چون 5 واحدين حداكثر 0.5 آمپر خروجي ميدن
در مورد منبع تغذيه لب تاپ اطلاعي ندارم ولي بايد حساستر باشند
صد در صد مطمئن نيستم و بپرس و مطمئن شو : ميتوني يه پاور بگيري براي درايورهاي جريان كش مدار و اگه از پورتهاي لب تاپ هم براي ديتا مي خواي استفاده كني منفي پاور را به منفي باطري پشت لب تاپ وصل كن ( كاري به مثبتاشون نداشته باش ! )
مدارت با این دیود باید خروجی 5.6 ولت بده !!!
ورودی رو 5 دادی !!!!
این همه خازن تو مدار گذاشتی !!! 4700 میکرو فاراد !!!!
ترانزیستورت هم که برای جریان کشی اینجا بهتره PNP ببندی .مقاومت شنت هم که نذاشتی
چقدر جریان نیاز داری؟
تا نیم آمپر خود 7805 کافیه
ورودی 7805 باید دسته کم 1.5 یا 2 ولت از خروجی بیشتر باشه
خازن با ظرفیت بالا اول اتصال کوتاهه (کل خازن بدون شارژ یعنی اتصال کوتاه) وقتی مدار به برق وصل میشه شروع میکنه به جریان کشی تا بخواد ولتاژش 5 بشه کلی وقت طول میکشه چون جریان کمه و این کلی وقت پورت USB باید ب اتصال کوتاه کنار بیاد
اگر میخوای از برق لپ تاپ استفاده کنی از یه دیود معمولی استفاده کن خیلی بهتره . خودش که حفاظت شده و صاف هست نیازی به خازن نداره .یه 100 نانو کافیه