سلام
دیروز یکی از دوستام بهم گفت سیستمش بعد از ویروسی شدن بالا نمیاد.
کمی باهاش ور رفتم.
هارد maxtor 120 گیگ بود فکر کنم
پارتیشن c که ویندوز درش بود فرمت نشد.(از طریق win xp setup)
بعد رفتم سراغ paragon ، وقتی که برنامه لود می شد چندتا اررور داد که نمی تونه فلان سکتور رو بخونه.
با هزار مکافات c رو با ntfs فرمت کردم.
بعد اومدم سر نصب ویندوز xp ، پارتیشن c رو انتخاب کردم ولی نتونست فایل ها رو کپی کنه، یعنی سیستم هنگ کرد.
با برنامه های تست hard و اینجور چیزا تست کردم در 7 مگابایت اول 17 تا، بد سکتور داشت.(خیلی کند بود، cancel کردم)
حالا چجوری من کار دوستم رو راش بندازم؟
هادرش خورده زمین به احتمال زیاد
یه سری نرم افزارهای بد ستکتور گیری تو نت بگردی هست اسکن میکنن بعد fix تاثیر بسزایی داره
یه سرچ بزن
اگر کارت نشد باز بگو تا بگم چه کنی
اگه اطلاعات واجبي روش نداره هارد را بنداز سطل اشغال.
این جوری که صورت مساله پاک میشه!
(۰۶-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۱۱:۰۱)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]هادرش خورده زمین به احتمال زیاد
یه سری نرم افزارهای بد ستکتور گیری تو نت بگردی هست اسکن میکنن بعد fix تاثیر بسزایی داره
یه سرچ بزن
اگر کارت نشد باز بگو تا بگم چه کنی
آقا امین، مطمئنه که هادرش ضربه ندیده.
با چند تا که همراه داشتم، اسکن کردم ولی دیر وقت بود. همانطور که گفتم در 7 مگ اول حدود 17 تا بدسکتور پیدا کرد. 17 تاشم فیکس شد.
بهش میگم شب بزاره اسکن بکنه.
راه دیگه ای هست ؟
میشه اطلاعات رو ازش بیرون کشید؟
ویندوز که بالا نمیاد.
با mini xp هم file system بعضی از پارتیشن ها بجای ان تی اف اس ، unknown شناخته میشه!
حالا اطلاعات هارد هم رفت هوا؟
راستش این جوری خیلی بد میشه.
کامپیوتر آزمایشگاهه.
کلی عکس با ارزش توش بود با کلی مقاله.
tnx
(۰۶-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸:۳۵)joker نوشته است: [ -> ]اگه اطلاعات واجبي روش نداره هارد را بنداز سطل اشغال.
ای ول
(۰۶-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۲۱:۳۱)son of wisdom نوشته است: [ -> ]این جوری که صورت مساله پاک میشه!
قربونت.
د[quote='salehjg' pid='154423' dateline='1309122722']
سلام
دیروز یکی از دوستام بهم گفت سیستمش بعد از ویروسی شدن بالا نمیاد.
کمی باهاش ور رفتم.
هارد maxtor 120 گیگ بود فکر کنم
پارتیشن c که ویندوز درش بود فرمت نشد.(از طریق win xp setup)
بعد رفتم سراغ paragon ، وقتی که برنامه لود می شد چندتا اررور داد که نمی تونه فلان سکتور رو بخونه.
با هزار مکافات c رو با ntfs فرمت کردم.
بعد اومدم سر نصب ویندوز xp ، پارتیشن c رو انتخاب کردم ولی نتونست فایل ها رو کپی کنه، یعنی سیستم هنگ کرد.
با برنامه های تست hard و اینجور چیزا تست کردم در 7 مگابایت اول 17 تا، بد سکتور داشت.(خیلی کند بود، cancel کردم)
حالا چجوری من کار دوستم رو راش بندازم؟
شرکت ایران تکنولوژی مجهزترین مرکز آموزش و تعمییرات لپ تاپ و پی سی
با سلام به دوست عزیز شما می تونید با مراجع به یک مرکز کامل هارد رو بدید تا با دستگاه pc300 هارد رو بدسکتور گیری یا جراحی هارد کنه یا با نرم افزار بد سکتور گیری اون رو جراحی کنی
شرکت ایران تکنولوژی مجهزترین مرکز آموزش و تعمییرات لپ تاپ و پی سی
با سلام به دوست عزیز شما می تونید با مراجع به یک مرکز کامل هارد رو بدید تا با دستگاه pc300 هارد رو بدسکتور گیری یا جراحی هارد کنه یا با نرم افزار بد سکتور گیری اون رو جراحی کنی
بنده قصد تبلیغ ندارم و کمک به این دوستمون یکی از همکاران ما دستگاه بازیابی اطلاعات آورده + تعمیر هارد تعویض برد رفع بدسکتور و .... اگه اطلاعات مهمی داره به من ایمیل بزنین تا آدرس رو بهتون بدم برام پست کنین و مشکل رو با هزینه رفع کنیم
jaber.aghidat@yahoo.com
این برای اطلاعات مهم بود اگه اطلاعات مهمی نداره ارزش بحث کردن هم نداره