ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دفترچه تلفن با فایل ترتیبی؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یه دفترچه تلفن با فایل ترتیبی مینویسم که توسط چندا تکست باکس نام ، نام خانوادگی و.....را دریافت میکنه
با کد زیر
کد:
Open "c:\NumberPhone.txt" For Append As #1
Write #1, Text1.Text, Text2.Text, Text3.Text, Text4.Text, Text5.Text
MsgBox "Write information"
Close #1

Text1.Text = ""
  Text2.Text = ""
  Text3.Text = ""
Text4.Text = ""
  Text5.Text = ""
و برای نمایش اطلاعات ذخیره شده در فایل دوباره چند تا تکست باکس گذاشتم که نمایش بده و یه دکمه نکست که با آن بتوان یکی یکی اطلاعات و شماره را دید ولی بلد نیستم چطور کدش رو بنویسم که وقتی نکست رو میزنم اسم و فامیلیو... بعدی نشان داده بشه فقط بلدم یه دونه رو نشون بدم
کد:
Private Sub cmdveiw_Click()
Dim strName As String

Dim strLastName As String
Dim strtel As String
Dim strmob As String
    Dim strAddress As String

Open "c:\NumberPhone.txt " For Input As #1

Input #1, strName, strLastName, strtel, strmob, strAddress
Close #1
Text1.Text = strName
  Text2.Text = strLastName
  Text3.Text = strtel
Text4.Text = strmob
  Text5.Text = strAddress
End Sub
لطفا راهنماییم کنید من زیاد کار با فایل هارو بلد نیستم تازه باید edit و search هم بذارم
اگه هم تو سایت اشاره شده لااقل آدرسش رو بگید
خواهشا خیلی ضروریه
من زیاد نفهمیدم چکار کردی ولی اینطور که فهمیدم تو اطلاعات توی تکست باکس هارو همه باهم توی یه فایل txt ذخیره میکنی
بهترین کار استفاده از دیتابیس هست ولی از اونجایی که خودمم زیاد با دیتابیس کار نمیکنم روش خودم رو بهت میگم
ببین من برای هر تکت باکس یه علامت میزارم و کلا متن همه تکست باکس هارو توی یک متغیر میریزم به این صورت که مثلا برای تکست باکس اولی >1> بعد متن تکت باکس اول در آخر هم مثلا |1| بعد از این برای دومی همین کار رو میکنم مثل زیر :
کد:
>>1>>txt1.text||1||>>2>>txt2.text||2|| ...
بعد ذخیرش میکنم برای برگردوندن هم ابتدا کل فایل رو که توی یک رشته دارم اول مکان >>1>> رو پیدا می کنم و بعد ||1|| و متنی که بین این دوتاس رو در میارم با توابع کار با رشته ها (تابع پیدا کردن یک رشته دورن یک متن و برداشتن یک رشته از درون یک متن)این روش من بود اگه کسی روش بهتری بلده بگه منم یاد بگیرم