ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار محافظ رگولاتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
این مدار واسه میکرو مناسبه که در صورتی که در مدار اضافه جریان داشتیم این مدار مانع افت جریان و ولتاژ بشه؟

[attachment=6557]
آره خوبه
مقدار مقاومت و توانش باید برای جریان ماکزیمم که میخواین رگولاتور عبور بده محاسبه بشه
جریان عبوری چقدره؟
با توجه به مقدار اون جریان باید ترانزیستور رو انتخاب کنید
حدودا 2 آمپر هستش .
ایا به خاطر افت جریانه که LCD بعد از مدتی از نمایش یک سری اطلاعات چرت وپرت نمایش میده؟
یا به خطر اینه که من اونو رو بردبورد بستم اینجوریه؟
خوب جریان رو اندازه بگیر ببین چقدر افت میکنه
مصرف کننده های دیگه رو غیر از میکرو و ال سی دی از مدار جدا کن ببین باز هم ال سی دی مشکل داره؟
اگر داره نرم افزاریه
اگر مشکل برای جریان یا ولتاژش ایجاد شه کلا خاموش میشه
برای 2 آمپر از TIP42 استفاده کن
زمانی که مدار بیکار هستش LCD درست کار میکنه اما زمانی که 7 و 8 بار یک کاری رو انجام میده بعدش چرتو پرت نشون میده.
نمیدونم مشکل از کجاست؟
سلام
آرش خان، این مشکل بخاطر چیپ ست خود ال سی دی. این چیپ ستای چینی فک مینکنم یه خورده شیشه خورده دارن.
من این مشکلو با دو روش حل کردم
1- گرفتن ولتاژ از خود میکرو و کنترل خاموش کردن کردن ال سی دی تا حدود زیادی حل کردم.
2- یه دیود زنر 4 ولتی سر راه ولتاژ ال سی دی گذاشتم.
واچ داگ میکرو رو فعال کن و امتحان کن
سعید آقا ممنون از راهنماییتون اما یه مشکله دیگه هم هستش من تو برنامم میخوام ک یه سری از عملیات به صورت موازی انجام بشه این کار رو چه جوری باید انجام بدم؟

برنانممو میزارم اینجا یه نگاهی بهش بزن [attachment=6564]
سلام
با توجه به این که
1- نمیدونم انتظار شما از این برنامه چیه.
2- اصولا بدون پیکربندی ال سی دی مگه ممکنه که اطلاعاتی رو او نمایان بشه
3- هدف شما از این همه پیچیدگی در برنامه چی بوده
من یه تغییراتی در ابتدای برنامه دادم تا
1- خواناتر بشه
2- ال سی دی رو پیکر بندی کردم
3- یک متغیر به نام pushed در برنامه ایجاد کردم و در جایی که بعدا خودتون باید به اندازه مناسب تغییرش بدین، اونرو بصورت افزایشی به 100 رسوندم البته در ساب روتین timer0 وقتی به عدد 100 رسید display , led backlight خاموش میشن که تو مصرف انرژی موثر بعد به محض فشار یه دکمه دستور CLS اجرا میشه و مجددا display , led backlight روشن میشن.
یکم برنامه خودتو رونتر بنویس تا اگر بازم اشکالی هست بتونم کمک کنم.
امیدوارم مفید باشه
سعید جان ممنون اما باید اینو شما بدونید که از داخل خوده Option بسکام میشه LCD رو پیکربندی کرد.
اما چون کاربر به طور مداوم با LCD سروکار داره فکر نکنم لازم باشه
الان که برنامه شما رو پراگرام کردم اصلا جواب نمیده .
من فکر کنم به خاطره استفاده از دستور Alias باشه چون زمانی که خودم از این دستور برای نامگذاری پایه های میکرو تو برنامم استفاده میکردم اصلا میکرو کار نمیکردحتی تو پروتیوس..
اما بازم دستت درد نکنه.
ممنون
سلام
دوست عزیز فکر کنم یه جای کار رو اشتباه میکنی چون من تقزیبا همه برنامه هامو به همین ترتیب مینویسم
متاسفم که نتونستم کمکی کنم در ضمن من با option بسکام کار نمیکنم چون بعضی وقتا لازم دارم که پین های ال سی دی رو به پورت های مختلف وصل کنم
یه پیشنهاد هم دارم
یه برنامه 7 8 10 خطی بنویس با یه پین ورودی یه پین خروجی رو کنترل کنه البته به همون روشی که نوشتم بعد خواهی دید که Alias کار میکنه
صفحه‌ها: 1 2