ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کتابخانه های آلتیوم(پروتل)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
درود
چطور این کتابخانه ها را به کتابخانه protel بیافزایم rj45 نمای شماتیک دارد ولی نمای pcb ندارد
lcd کارکتری 2*16 در کدام کتابخانه با چه اسمی قرار دارد
(۲۶-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۵۳:۲۶)masuod1373 نوشته است: [ -> ]درود
چطور این کتابخانه ها را به کتابخانه protel بیافزایم rj45 نمای شماتیک دارد ولی نمای pcb ندارد

سلام
از کدوم کتابخونه استفاده میکنید؟
rj00000002 فکر کنم کامله

کانکتورتون چیه؟ منظورم اسم و ... هست Biggrin

(۲۶-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۶:۳۵)masuod1373 نوشته است: [ -> ]lcd کارکتری 2*16 در کدام کتابخانه با چه اسمی قرار دارد

کتابخانه خاصی ندیدم...
می تونید از pin header بجاش استفاده کنید

فقط طرف pcb، باید ابعاد lcd رو خودتون در نظر بگیرید که با سایر قطعات تداخل نداشته باشه...

بازم پیدا کنم، همین جا میگم Wink
من کتابخانه ای که در پست اول قرار داده بودید دانلود کردم از حالت فشره در آوردم و در کتابخانه PROTEL قرار دادم و در نرم افزار کتابخانه RJ-45_2LED_LIB را نصب کردم متاسفانه تنها نمای شماتیک RJ45 را دارد و زمانی قطعات را به محیط PCB انتقال می دهیم نمای PCB ندارد .
یک سوال دگر آیا این کتابخانه مختص آلتیوم دیزاینر است یا در DXP2004 نیز قابل استفاده است؟
(۲۶-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۳۰:۵۷)masuod1373 نوشته است: [ -> ]من کتابخانه ای که در پست اول قرار داده بودید دانلود کردم از حالت فشره در آوردم و در کتابخانه PROTEL قرار دادم و در نرم افزار کتابخانه RJ-45_2LED_LIB را نصب کردم متاسفانه تنها نمای شماتیک RJ45 را دارد و زمانی قطعات را به محیط PCB انتقال می دهیم نمای PCB ندارد .
یک سوال دگر آیا این کتابخانه مختص آلتیوم دیزاینر است یا در DXP2004 نیز قابل استفاده است؟
مسیر فولدر هاتون که اسم فارسی نداره؟...... داره؟
ولی کتابخونه ، فوت پرینت هم داره... یعنی ناقص نیست...
----------
در مورد dxp نمیدونم.... من فقط با آلتیوم 09 کار کردم...
درود
آیا شما قطعه rj45 را برای طراحی pcb انتقال اطلاعات از طریق اترنت (کتاب 11 پروژه) ساختید . لطفا اگر pcb پروژه انتقال اطلاعات از طریق اترنت را دارید در سایت قرار دهید . من شدیدا این pcb را احتایج دارم.
(۰۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۱۹:۴۴)masuod1373 نوشته است: [ -> ]درود
آیا شما قطعه rj45 را برای طراحی pcb انتقال اطلاعات از طریق اترنت (کتاب 11 پروژه) ساختید . لطفا اگر pcb پروژه انتقال اطلاعات از طریق اترنت را دارید در سایت قرار دهید . من شدیدا این pcb را احتایج دارم.
نه
این کتابخونه مربوط به این کانکتوره:
http://www.javanelec.com/productsDetails.aspx?id=12348
?
slam mishe begid hef4067 chgone tarahi mishe

---------
سلام میشه بگید hef4067 چگونه طراحی میشه
؟

------
------
فارسی بنویسید
(۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۱۰:۴۸)aram69 نوشته است: [ -> ]?
slam mishe begid hef4067 chgone tarahi mishe

---------
سلام میشه بگید hef4067 چگونه طراحی میشه
؟

------
------
فارسی بنویسید
سلام
خب اول باید دیتاشیت بررسی بشه(ترتیپ پایه ها و پکیج)
بعدا قسمت شماتیک کتابخونه رو باید طراحی کنید
بعدش فوت پرینت اون پیکیج رو که استاندارد هست، از اینترنت بگیرید...
در آخر همه ی فایل هارو به پروژه اضافه کنید و کامپایلش کنید...

(خلاصه گفتم... انجمن کامل توضیح دادن، سرچ کنید هست...)

موفق باشید
کتابخانه ی sd_connector ای که پست اول هستش، ایراد داره،
فایل اصلاح شده تا چند روز پیوست میشه
سلام دوستان
من یک کتابخانه لازم دارم که توی اون مقاومت های وات بالا و خازن هایی با ضاهر بزرگ وجود داشته باشه
با تشکر
صفحه‌ها: 1 2 3