سلام دوستان
من جدیدا یه ویندوز 7 64بیت نصب کردم
ولی اصلا مودممو نمیشناسه
نمیدونم باید چیکارش کنم
وقتیم کانکشن pppoeرو می سازم میگه conecting trought wan mini port
اصلا نمیدونم چی کارش کنم
میشه یه راهنمایی بکنین؟
در ضمن مودمم asus dsl x13هستش
سلام شماره خطا چنده؟
این فایل ضمیمه مرجع خطاهای مودمه بیین کدومشه
توضیحاتت کمه دقیقتر ارتباطات را بگو
اگه همه چیز درست باشه ، اگه ، معمولا این اشکال وقتی پیش میاد که توی خود مودم کانکشن PPPOE را تعریف کرده باشی ، باید تغییرش بدی به mode دیگه تا بتونی روی کامپیوتر خودت کانکشن pppoe با موفقیت بهش وصل و کانکت کنه.
برای راحتی کار کانکشن را توی خودم مودم بساز اینطوری دیگه کاری به نوع ویندوز نداری ، فقط آی پی باید ست کنی
نقل قول: توضیحاتت کمه دقیقتر ارتباطات را بگو
اگه همه چیز درست باشه ، اگه ، معمولا این اشکال وقتی پیش میاد که توی خود مودم کانکشن PPPOE را تعریف کرده باشی ، باید تغییرش بدی به mode دیگه تا بتونی روی کامپیوتر خودت کانکشن pppoe با موفقیت بهش وصل و کانکت کنه.
برای راحتی کار کانکشن را توی خودم مودم بساز اینطوری دیگه کاری به نوع ویندوز نداری ، فقط آی پی باید ست کنی
اینو که کلا نگرفتم چی شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
منظور همونجاس که میریم تو ieبعد آیپی مودمو میزنیم از اونجا ست میکنیم؟
اگه اونه من تو سون وقتی آیپی مودمو میزنم نمیشناسه
بعد من درایور لنم نصب نکردم
ممکنه مشکل از اون باشه؟
آخه تو sdسی پی یو درایوری که هست فقط تا ویندوز xpساپورت میکنه قدیم یه ویستا داشتم رو اون اصلا نصب نکردم ولی کانکت میشد
(۱۴-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲:۰۰)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]نقل قول: توضیحاتت کمه دقیقتر ارتباطات را بگو
اینو که کلا نگرفتم چی شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
منظور همونجاس که میریم تو ieبعد آیپی مودمو میزنیم از اونجا ست میکنیم؟
اگه اونه من تو سون وقتی آیپی مودمو میزنم نمیشناسه
بعد من درایور لنم نصب نکردم
ممکنه مشکل از اون باشه؟
آخه تو sdسی پی یو درایوری که هست فقط تا ویندوز xpساپورت میکنه قدیم یه ویستا داشتم رو اون اصلا نصب نکردم ولی کانکت میشد
کارت شبکه رو که نصب کردی روش آی پی هم رنج آی پی کانفیگ مودم ست کن ، مثلا اگه کانفیگ مودم آی پیش 192.168.1.1 به کارت شبکه آی پی مثلا 192.168.1.2 بده اونوقت می تونی وارده صفحه کانفیگ بشی بعدش می تونی اونو روی nat یا همون pppoe کانفیگ کنی و یوزر و پسورد تو مودم تنظیم کنی یا اینکه بزاری روی bridge و دستی تو ویندوز کانکشن درست کنی
نقل قول: کارت شبک
خوب تو cd مادر برد نیست
یعنی هست ولی فقط تا ویندوز xp
برا این ارور میده میگه only 98 me 2000 xp
اگه کارت شبکه رو ویندوز میشناسه مشکلی نداری فقط آی پی ست کن در غیر اینصورت باید بگردی از تو ابنترنت درایور مخصوص ویندوز 7 شو پیدا کنی
مشکل شمااینه که باید ویندوز سون 32 بیتی نصب کنید شاید 64 بیت مودمتون رو ساپورت نمیکنه.
این راهم امتحان کنید
ip مودمتون رو تو ie بدید و بعدش دکمه ی diagnose connection problemes رو بزنید مشکلتون حل میشه