سلام دوستان
من يه برنامه نوشتم و در سيستم خودم مشكلي نداره
ولي وقتي اين برنامه رو به صورت exe در آوردم و در سيستم ديگه اي نصب كردم اندازه فرم بزرگتر شد و تمام ظاهر برنامه به هم خورد
به نظر شما مشكل از كجاست ؟
اگر در برنامه (در سورس) از دستورات تغییر اندازه فرم و یا کنترل ها و ... استفاده کردی سورسش رو بزار ......
(۱۴-تير-۱۳۹۰, ۲۲:۴۰:۴۲)HamedFaa نوشته است: [ -> ]اگر در برنامه (در سورس) از دستورات تغییر اندازه فرم و یا کنترل ها و ... استفاده کردی سورسش رو بزار ......
نه همچين دستورايي استفاده نكردم. به مثال زير توجه كنيد:
text1.text=form1.with
هنگام اجرا در سيستم خودم text1 برابر با مثلا 990 و در اون يكي سيستم برابر 1200 ميشه.
دوست عزیز
شما حالت استارت نمایش فرمتون رو وی Maximiz گذاشتید،یعنی روی حالت تمام صفحه
این یعنی طول عرض فرم شما به اندازه طول و عرض صفحه نمایش درمیاد
و در نتیجه اگر ریزولیشن صفحه نمایش تغییر کنه، اندازه فرم شما و البته دیگر عناصر روی فرم که وابسته به اندازه فرم هستند
هم تغییر می کنن.
برای جلوگیری از این کار :
*- اندازه فرم رو دستی وارد کنید و اجازه تغییر اندازه فرم رو به کاربر ندید تا همیشه بر طبق اندازه استاندارد اجرا بشه
* برای تغییر اندازه عناصر روی فرمتون با استفاده از شرط محدودیت بزارید تا اندازه اونها بیشتر از یک اندازه خاصی بزرگ نشه
* می تونید از کامپوننتهایی مثل ریسایزر و .. که در فروم هم هست برای کنترل اندازه عناصر روی فرم استفاده کنید
سلام دوست عزیز
احتمالا Resolution یا کیفیت تصویر در هر سیستم متفاوت است
بنظر بنده فرمهای MDI را در حالت Maximized باز کنید و فرمهای معمولی را 800x600
با شی Screen هم میتونین موقع Form_Initilize اطلاعات صفحه رو بخونین و سایزشو بدست بیارین
در نهایت با استفاده از API تغییر Resolution صفحه امکان پذیر اما پیشنهاد نمیشه چون کاربر رو عصبی میکنه !!!!