سلام
خوبین
من یه برنامه ساده فرکانس متر رو میخام پروگرم کنم، چند روز الافه این شدم، کسی میتونه کمک کنه، تنکس
این سوالات منه:
1)من آی سی (atmega8L) رو اولش درست روی پروگرمر نذاشته بودم!!! چند بار زدم پروگرم بشه! با اینکه خطا میداد، و پروگرم نشده بوده، این اشتباه گذاشتن باعث میشه بسوزه؟؟
2) من از محیط hattel usb pocket میتونم پروگرم کنم، اما از داخل codevision نمیشه!!! و همش گیر میده!!! یا به شماره پورت com گیر میده یا میگه Avrprog error leaving programing mode
....
شماره پورت com رو هم همونی انتخاب میکنم که با com0com ساختمش!!!!!!!!!!!!!!
میشه بگین مشکل از کجاست؟
نقل قول: 1)من آی سی (atmega8L) رو اولش درست روی پروگرمر نذاشته بودم!!! چند بار زدم پروگرم بشه! با اینکه خطا میداد، و پروگرم نشده بوده، این اشتباه گذاشتن باعث میشه بسوزه؟؟
فک نکنم
من زیاد اشتباه گزاشتم
تا حالا نسوخته
نقل قول: 2) من از محیط hattel usb pocket میتونم پروگرم کنم، اما از داخل codevision نمیشه!!! و همش گیر میده!!! یا به شماره پورت com گیر میده یا میگه Avrprog error leaving programing mode
....
شماره پورت com رو هم همونی انتخاب میکنم که با com0com ساختمش!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجایی که من یادمه هاتل باید فایل هگزو با نرم افزار خودش میریختیم نمیدونم حالا تو ورژنای جدیدش تغییر کرده یا نه ولی اون موقع ها با کد ویژن و بسکام سازگار نبود

اگه میخواین پرو گرام کنید بهتره از داخل خود نرم افزار هاتل این کار رو انجام بدید تا کد هایی که وارد میکرو میشه احتمال خطا نداشته باشه
درضمن اگه تنظیمات هاتل رو دست کاری کردید باید به حالت اول برگردونیدش
درضمن احتمال داره که آی سی تون سوخته باشه و هیچ دلیلی نداره که چون این پروگرامر اتوماتیکه آی سی رو خراب نمی کنه

در اثر خراب جازدن آی سی روی سوکت ممکنه برای چند بار کاری نشه اما

هیچ تضمینی در خراب نشدنش نیست

سلام
من تازه کار هستم
پروگرمر هاتلم بار اول تونست میکروی atmega16 رو بشناسه ولی مرتبه ی دوم و به بعد نمی تونه بشناسه و بالتبع نمی تونه پروگرم کنه. اگر کسی بتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
(۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۱۲:۴۳)fateme91 نوشته است: [ -> ]سلام
من تازه کار هستم
پروگرمر هاتلم بار اول تونست میکروی atmega16 رو بشناسه ولی مرتبه ی دوم و به بعد نمی تونه بشناسه و بالتبع نمی تونه پروگرم کنه. اگر کسی بتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
از کدوم روش استفاده میکنید؟
spi
pdi
یا سوکت زیف خودش؟
لطفا سوالتون رو یک جا مطرح کنید
دوست عزیز من هم گاهی همین مشکل را دارم
برای اجرای هاتل بهتر است روی ان کلیک راست کرده و run as administrator راانتخاب کرده وکلیک کنید
البته در سون
من هم با پروگرمر هاتل کار میکنم بعضی مواقع برام پیش میاد که یک آی سی رو نمیشناسه من هم قلقش دستم اومده اول یک کم آی سی رو تکون میدم و بعدش با فشار بیشتری ضامن زیفت پروگرمر رو میکشم بعد از چند بار یه دفعه میشناسه اگه بازم نشناخت کامپیوتر رو restart میکنم تا بشناسه
شما یا سوکت زیف روی پروگرامرتون خرابه یا یکی از کریستال های روی مدار پروگرامر
من که با این پروگرامر مشکلی نداشتم تا الان
سلام
من پروگرمر هاتل دارم وقتي كه وصلش ميكنم، چراغ سبزش روشن ميشه و توي خود نرم افزار مينويسه كه: لطفا چيپ را وارد كنيد. ولي چند ثانيه بعد، اين خطا رو نشون ميده:
کد php:
your BOOTLOADER seems not responding.
بعد چراغ سبزش خاموش ميشه و روي نرم افزار اينو مينويسه:
کد php:
Looking For The USB COM Port...Found As \\.\COM5
Trying To Open Port \\.\COM5... FAILED.
Port Closed.
ويندوز اكس پي دارم.
حتي يه بار ويندوز عوض كردم، بازم درست نشد.
همه ي پورت هاي usb رو هم امتحان كردم.
سلام
احتمالات زیادی بابت رخ دادن این ارور وجود داره
چک کنید ببینید کابل usb اتصالی نباشه
بعد مطمعن بشید که درایور رو درست نصب کردید
بعد از سلامت تراشه مطمعن بشید
اگه از اینا مطمعن شدید و مشکل همچنان پابرجا بود با یه درایور دیگه تست کنید
و...
اول همینا رو تست کنید و نتیجه رو گزارش بدید
امیدوارم مشکل با تست همین موارد رفع بشه
اگه مشکل رفع نشد باید سخت افزار خود پروگرامر رو چک کنید
خوش باشید.