ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشکال در عملکرد ربات تعقیب خط در مسابقه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من دیروز تو مسابقه رباتیک شرکت کردم رباتم 8سنسوره و توی مسابقات تی کاپ تهران مقام دوم رو کسب کردم با همین ربات ولی تو مسابقه دیروز که در سطح شهرستان بود با اینکه ربات رو قبلا تست کرده بودم توی یه زمین مشابه یه جای دیگه و در هر پنج بار تستم ربات مسیر رو بدون خطا تا آخر رفت توی مسابقه ربات تمام مسیر را با لوب و خط شکسته و بریدگی و پیچ 45درجه و90درجه رو تا آخر رفت فقط توی پیچ آخری90درجه که بعد اون خط پایان بود ربات از مسیر خارج شد
من سه بار رکورد گیری کردم با ولتاژهای 13و12و11 و هر بار دقیقا از همانجا از مسیر خارج شد با اینکه مشابه این مسیر را بار ها بدون خطا رفته بود علت خروج ربات از مسیر به نظرتون چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم زود تر جوابمو بدین آخه هفته دیگه مسابقس
با سلام
دوست عزیز احتمالا مشکل شما نور اون قسمت یا بیش از حد براق بودن اون قسمت بوده
دلایلی که میتوان گفت رباط از مسیر خارج بشه ندیدن سنسورها و لیز خوردن چرخ ربات و شما یکی از این 2 مشکلو داشتین توی اون قسمت چون مشابه قسمتهای دیگر بوده .پس یا زمین لیزتر بوده یا نور قسمت خطلا زیاد بوده یا بازتابی زیادی داشته که مشکل تو قسمت سنسور پیش امدهHappyClap
oخیلی ممنون مشکل همین بوده با بچه ها رفتیم محل برگزاری مسابقه دیدیم مهتابی بالای اون قسمت سوخته بوده