ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست طراحی مدار LED RGB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان عزیز
دوستانی که توی طراحی مدار وارد هستن میتونن به من کمک کنن؟
میخام یه مدار بسازم که با اون LED RGB رو کنترل کنم
یعنی یه مدار فرمان الکترونیکی که بوسیله یه سلکتور 7 حالته رنگ های LED ها رو مشخص کنه
تعداد LED ها هم حدود 100 تاست
LED ها هم از نوع 5 یا 10 میلیمتری هستن
ممنون میشم یه نفر این مدار رو برام طراحی کنه.خیلی ضروریه
مرسی
شما اگه همچین مداری می خوای باید شروع کنی بچه ها راهنماییت کنن
اکثر بچه های اینجا مشغول کار های روزانه خودشون هستن و لطف می کنن وقت میزارن و راهنمایی می کنن تا به جواب برسی
اما اینکه یه کار و واسه شما بخوان آماده طراحی کنن خواسته معقولی نیست!!

اگه هم می خوای واست $$$$ بسازن بحثش جداست
ولی من هیچ سررشته ای از الکترونیک ندارم.
رشته من قدرت هستش
اگه یه نفر لطف کنه و شکل مداری LED RGB رو بزاره شاید خودم تونستم مدارش رو درست کنم.
این مدل LED چند تا پایه داره؟
(۳۰-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۱۹:۵۹)A-2 نوشته است: [ -> ]ولی من هیچ سررشته ای از الکترونیک ندارم.
رشته من قدرت هستش
اگه یه نفر لطف کنه و شکل مداری LED RGB رو بزاره شاید خودم تونستم مدارش رو درست کنم.
این مدل LED چند تا پایه داره؟

سلام

اشكالي نداره ...
حالا يكمي الكترونيك رو هم بچشيد ، ببينيد چه مزه ايه ... :d
خوب اولين قدم رو بر مي داريم ...
اين LED ها 4 پايه هستن ... ( در لينك زير يه پروژه هم گذاشته ، خودم نديدمش ! شايد بدرد خورد )
لينك LED
http://iran-micro.com/product_info.php/c...cts_id/435

خوب ، حالا بايد بگيد كه دقيقا مدار مورد نظرتون بايد چه ويژگي هايي رو داشته باشه ...
منبع تغذيه چي هست ؟
7 حالت براي چه حالت هايي هست ؟ هر حالتي چكاري مي كنه ... ؟

خودتون دل بديد ، ان شاءالله با كمك دوستان مي سازيش ...
اميدوارم در نهايت شيرين باشه ...

موفق باشي.
يا علي.
مرسی دوست عزیز.من تا حالا فکر میکردم این مدل LED ها 2 تا پایه دارن.آخه دیده بودم قرمز و آبی چشمک زن دو پایه هست.فکر میکردم اینم مثل اوناست
حالا که فهمیدم 4 تا پایه داره یه مدار درست میکنم.اگه مشکلی پیدا کردم همینجا باهاتون مطرح میکنم
این مدار رو واسه سرگرمی+تزیین بوفه تو اتاقم میخام
مرسی از راهنمایی و توجهتون
خواهش مي شه ...
LED هاي 2 رنگ هم 3 پايه دارن !!
تو همون ir-micro مي توني مدل هاي مختلفش رو ببيني ...
اميدوارم خوش بگذره ...

موفق باشي.
يا علي.
دوست عزیز من شروع کار را با 3 led هرکدام 3ولت و1 وات شروع کردم (با 3 led سبز -قرمز- آبی که بصورت smd نصب میشوند با خنک کننده) در صورت افزایش تعداد led هرکدام از رنگها باید led های همون رنگ را بصورت سری بهم متصل کنی وبه تعداد مثلا led6 دقیقا 18 ولت درنظر بگیری باکاهش ولتاژ هر سری و افت روشنایی هر سری رنگ و ترکیب با سری رنگ دیگر بصورت دلخواه تقریبا RGB بدست می آید اما مدار را باید سفارش بدهید برایتان تهیه شود
با عرض معذرت ازتکرار پاسخ بالا ,کندی اینترنت گاهی به حدی است که ازمطلب > پیغام ارسال شد< مدتها خبری نمی شود وبا سفارشی کردن وارسال دوباره.... شرمنده میشود از اتلاف وقت ..... وتازه روز بعد می فهمد که دوبار ارسال شده ..
دوست عزیز A-2راجع به RGB LED ازچه نوع LED میخواهی استفاده کنی ...?
مدار یه دونه ال ای دی اش با avr رو دارم!البته چند میلیون رنگه نه هفت رنگ!!
خیلی ساده اس٬ یه ال ای دی بردارید از خوتون ترکیب بسازید دیگه مثلن سبز و قرمز میشه زرد یا آبی و قرمز تو مایه های بنفش!!
بعد با مقاومت جریان هر پایه یا رنگ رو از روش تجربی حساب کنید٬این رو برای ۱۰۰ تاش انجام بدید مثلن سلکتور سبز از طریق رله یا ترانزیستور برق رو به تمام پایه ای سبز و پایه مشترک بده
سلکتور زرد برق رو به تمام پایه های سبز و قرمز و مشترک بده
بنظرم لامپ ها رو موازی ببندید٬تمام سبزها به هم٬قرمز ها به هم٬آبی هم به هم٬ بعد به ترکیب این سه با نسبت های مختلف برق برسونید
سبز آبی قرمز خودش سه رنگه٬ترکیب دو به دوشون سه رنگه دیگه٬ترکیب سه تاش باید اصولن سفید بشه!!
روی تک ال ای دی امتحان کنید٬احتمالن باید یه چیز مات کننده روی لامپ ها باشه تا ترکیب نورش خوب مخلوط بشه
نکته دیگه اینکه ولتاژ تحریک قرمز معمولن کمتره٬اصولن ۱.۸ تا ۲.۲ اگه اشتباه نکنم در صورتیکه آبی و سبز ۳ ولته٬پس مقاموت سر راه خط قرمز!! باید مقدارش بیستر باشه و چون تعداد هم زیاده یا یه مقاومت توان بالا برای کل خط بگذارید یا یکی برای هر لامپ!
امیدوارم به درد بخوره!من امتحن نکردم٬مسولیتش با شما!
سلام
من یک پروگرامر stk 200/300 دارم همه عملیات پاک کردن و رایت پروگرام برای فلاشر درست انجام میدم .هگز آن با bascome avr رایت نمیشه و ازبرنامه progisp رایت میکنم ولی در عمل led بطور ثابت روشن میمونه در پروتیوس خوب کار میکنه ولی در عمل نه !!!! دیگه کلافه شدم 4 تا atmega 8 خریدم جواب همه شون یکیه . ممکنه راهنماییم کنین؟ مرسی
سلام
فیوزبیت ها رو تغییر میدید یا پیش فرض؟
فرکانس کاری میکروتون چقدره؟