ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در الکترونیک روبات امدادگر جونیور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بسم الله

سلام Biggrin
من چند تا مشکل توی طراحی الکترونیک روباتمون دارم، البته سؤالام خیلی ابتداییه، ولی من تازه کارم... فقط شرمنده، سؤالام یه کم طولانیه و بیشتر نرم افزاری.

1- ما می خوایم از میکروکنترلر ATMega 128 استفاده کنیم، اما توی رسم PCB مشکل دارم، چطوری میشه تو ARES قطعات SMD آورد؟ Proteus بهش ایراد می گیره، دور پایه ها دایره های قرمز می کشه.
2- من برای قطعاتی که فوت پرینتشون تو Proteus نبود، خودم فوت پرینت کشیدم، مثل tcrt5000، اما بعضی قطعات مثل دکمه های DPST، پایه هاش با بقیه فرق داره. فوت پرینت اونا رو چه طوری میشه کشید؟
3- میشه یه مقداری راجع به کانکتور های پین هدر و IDC توضیح بدین، فرقشون چیه؟ مثلاً برای اتصال برد سنسور به برد اصلی، کدوم بهتره؟ فرق خاصی دارن؟

بازم ببخشید که طولانی شد... ممنون می شم اگه جواب بدین...
تاپیک شخصی زدم؟ هیشکی نمیاد!
حتی آمار بازدید های تاپیک هم به زور بالا میره، لطفاً یکی جواب بده دیگه...
یکی لطفاً کمک کنه دیگه!
(۰۱-مرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۵۷:۲۱)Omid_Ara نوشته است: [ -> ]بسم الله

سلام Biggrin
من چند تا مشکل توی طراحی الکترونیک روباتمون دارم، البته سؤالام خیلی ابتداییه، ولی من تازه کارم... فقط شرمنده، سؤالام یه کم طولانیه و بیشتر نرم افزاری.

1- ما می خوایم از میکروکنترلر ATMega 128 استفاده کنیم، اما توی رسم PCB مشکل دارم، چطوری میشه تو ARES قطعات SMD آورد؟ Proteus بهش ایراد می گیره، دور پایه ها دایره های قرمز می کشه.
2- من برای قطعاتی که فوت پرینتشون تو Proteus نبود، خودم فوت پرینت کشیدم، مثل tcrt5000، اما بعضی قطعات مثل دکمه های DPST، پایه هاش با بقیه فرق داره. فوت پرینت اونا رو چه طوری میشه کشید؟
3- میشه یه مقداری راجع به کانکتور های پین هدر و IDC توضیح بدین، فرقشون چیه؟ مثلاً برای اتصال برد سنسور به برد اصلی، کدوم بهتره؟ فرق خاصی دارن؟

بازم ببخشید که طولانی شد... ممنون می شم اگه جواب بدین...

در design rule manager می تونید میزان مجاز نزدیکی پابه ها به هم و همچنین خطوط رو مشخص کنید
اگر پایه ها کلا شکلشون فرق دره که منم نمی دونم
پین هدر و idc هم تو اینترنت دنبال عکساش بگردی خودت فرقشون رو می فهمی!