ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل قطع بودن شبکه بعد از روشن کردن سیستم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من هر موقع که سیستممو روشن میکنم شبکه ام مشکل داره یعنی همیشه این علامتExclamation کنار شبکه نشون داده میشه.
حتی یه کارت شبکه هم خریدم و اونو نصب کردم باز هم همین مشکلو داره.و هر بار سیستم روشن یا ریست میشه بازم شبکش مشکل داره. هر بار باید چندین بار کابلشو در بیارم و دوباره بزنم سرجاش تا درست بشه و وصل بشه.
به نظرتون مشکلش چیه؟ باید چیکارش کنم؟
مشكل IP داري
دستي برو ip بهش بده (اگر هم داره يه چيزي غير از ايني كه هست ، چون پيغام خطائي كه ميده را ننوشتي ممكنه هر چيزي باشه ) ولي با اين تست تكليف معلوم ميشه :)
قبلا دستی داده بودم.وقتی دیدم مشکل داره گذاشتم روی اتوماتیک.
هیچ پیغام خطایی نمیده.فقط شبکش وصل نمیشه و باید یکی دو بار ریست کنم یا کابلشو چندین بار بیرون و تو کنم تا درست بشه.مشکل از کابلشم نیست با چند تا کابل دیگه هم تست کردم.حتی کارت شبکه ی جدا هم دارم باز همین مشکلو داره. به نظرتون مشکل از مادربوردم نیست؟؟
تنظیمات مربوط به آی پی شما احتمالا DHCP هست به همین دلیل هر بار که به شبکه متصل می شید دنبال یک آی پی

جدید برای سیستم شما می گرده.

من دقیقا از نوع و تنظیمات شبکه ای که می خواهید بهش متصل بشید مطلع نیستم اما این دفعه که وصل شدید، چنانچه باز

هم مشکل دریافت آی پی داشتید، روی آیکن شبکه راست کلیک کرده و گزینه Status رو انتخاب کنید، سپس در پنجره باز شده

به تب Soppurt رفته و بر روی Repair کلیک کنید، با این کار احتمالا آی پی جدید به دست می آرید،

حالا آی پی جدید رو یاداشت کنید و در قسمت تنظیم آدرس آی پی حودتون این آدرس رو دستی وارد کنید تا همیشه با این

آِ پی وارد بشید.

راه دیگه اش هم اینه که با توجه به تنظیمات آی پی یک کامپیوتر دیگه که به شبکه متصل هست، شما هم یک آی پی تو هومن

رنج برای خودتون ایجاد کنید.
repair هم میکنم فایده نداره.بازم آی پی نمیگیره.

آی پی دستی هم دادم. اولش درست کار میکرد.امروز که دوباره روشنش کردم خراب بود.sent داره ولی received نداره.repair هم نمیشه.
DHCP واسه چیه؟؟؟
این مشکل از خیلی چیرها می تونه باشه، بهتره تنظیمات امنیتی سیستمتون رو چک کنید، نرم افزارهای فایروال و ... رو غیر

فعال کنید، تنظیمات و نوع شبکه هم مهم است شاید سروری که می خواهید بهش متصل شید شما رو محدود کرده یا نرم

افزار خاصی روی اون دسترسی به شما نمی ده