سلام .
از دوستان اساتید بزرگواران کسی هست تو این زمینه کمک کنه ؟
البته می خوام با میکرو avr درست کنم . با پخش صدا از میکرو به صورت تئوری آشنا هستم می خوام اینو به صورت عملی به کارت موزیکال تبدیل کنم طوری که با باز شدن کارت ، موسیقی پخش بشه ، این کار هم برام مهم و لازمه و هم جالبه ، لطفا اگه کسی در این مورد کار کرده و یا می تونه ،کمک کنه .
و اگه شماتیکش و برنامه شو داشته باشه ممنون می شم روش کار کنم ، با مثال بهتر می فهم .
ممنون .
سلام
یه بار سوال رو بپرسی کافیه
برای این کار می تونی فرکانس هم تولید کنی نیاز نیست صدا رو پخش کنی می تونی تولیدش کنی چون یه سری فرکانس بیتشر نیست

سلام ،شرمنده ولی خیلی لازم دارم .
می شه بیشتر راهنمایی کنید ممنون می شم ،
فرکانس رو چطوری تولید کنم

، چه طوری

؟؟؟؟ البته هدفم اینه که هر بتونم باهاش هر آهنگ یا سرودی رو پخش کنم . اگه با مثال راهنمایی کنید ممنون می شم .
فرکانس رو با صفر و یک کردن یکی از پایه ها می تونی تولید کنی
نت های موسیقی هم یک سری فرکانس بیشتر نیستن یه سرچ بکنی فرکانس هاشون در می یاد
کل موسیقی هم نحوه نواختن این نوت هاست
البته توی طبیعت یه سر هارمونیک هم دارن به همین خاطر که یه نت توی گیتار با همون نت روی سنتور با هم فرق می کنن (البته تفاوت زیاد دارن) ولی اون صدای گیتار و اون صدای سنتور با این روش که شما هم می سازی صوای دستگاه شماست نباید انتظار داشته باشی صدای مثلا سنتور بده
این دستگاه های الکتورنیکی ارزون قیمت معمولا از همین روش استفاده می کنن صدای سیتم شما هم می شه این شکلی
یاشاسین
دو مثال ساده برای تولید موزیک توسط میکرو:
فایل پیوست برای زمانی که عکسها باز نشن:
[
attachment=6624]
----------------------------------------------
تواضع بیجا , آخرین حد تکبر است (لابرویر)
ساغولاسیز
تقریبا داره یه چیزایی به دستم می یاد ، با این مثالا راحتتر می تونم بفهم .
اگه بهتر بفهم هر چی کار کردم می زارم اینجا برای استفاده ی امثال خودم .
یاشاسین
سلام .
یه سئوال داشتم .
چه طوری می تونم یه فایل صدا mp3 یا wav یا هر فرمتی از صدا رو به فرکانسش تبدیل کنم و تو میکرو بریزم که بتونم از اونجا اونو پخش کنم .
مثل مثالهای بالا که برای تولید موزیک نوشته شده ، می خوام با یه فایل صوتی که می تونه سرود هم باشه اینکارو مستقیمن انجام بدم طوری که نیاز نداشته باشم از کارت mmc برای خوندن فایل صوتی استفاده کنم و فقط با کدا پخش بشه .
ممنون از لطفتون .