ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال realtime به کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من قصد دارم خروجی چند تا سنسور رو به کامپیوتر وصل کنم (البته ابتدا با میکرو avr مقادیر خروجی توسط adc حساب بشه سپس به کامپیوتر ارسال بشه)
و 3 یا 4 پایه رو هم بتونم با کامپیوتر کنترل ( قطع و وصل) کنم
من زیاد در مورد الکترونیک سررشته ندارم و به یه ارتباط ریل تایم (منظورم اینه که نیاز دارم تو 1 ثانیه حداقل 90 بار خروجی هر سنسور را چک کنم) نیاز دارم
لطفا اگر کسی نمونه پروژه ای چیزی میشناسه راهنمایی کنه
در ظمن من با AVR کار کردم آیا این میکرو میتونه این ارتباط سریع رو برای محاسبه adc و ارسال به کامپیوتر داشته باشه ؟
درمورد اینکه چندتا سنسور ADC چک کنی که کاری نداره فقط کافی به خروجی هر سنسور به یه پایه از ADC بدی و بعد هر کدام جداگانه با پورت سریال به کامپیوتر ارسال کنی
درمورد کنترل چندتا از پاهی های میکرو هم انم کار آسونیه شما می تونی خیلی راحت یک متغیر تعریف کنی مثل زیر
کد:
a = inkay()
و چندتا شرط هم بزار مثلا
کد:
if a = 10 then
set pina.1
end if
یا
کد:
Select Case a
case 10
.......
case 11
.......
End Select
بعد مقدار a رو از کامپیوتر به میکرو ارسال کنی و ادامه .........
منظورم اینه که اون پایه مستقیم به کامپیتر وصل باشه و کامپیوتر اونو set کنه نه میکرو
و دیگه اینکه آیا ارتباط سریال اونم با مثلا mega32 اونقدر سریع هست ؟ من 90 بار اطلاعات رو می خوام ارسال کنم (اونم برای هر سنسور که شاید من 3تا 30 تا شنسور داشته باشم که فکر کنم بازم avr کم بیاره.(اگه به نظر شما هم avr کم میاره بهتره بجاش از چی استفاده کنم ؟ fpga ? )
درمورد اولی فکر کنم بهتره از پورت پارالل (موازی) استفاده کنی و با VB یه برنامه براش بنویسی البته باید یه مدار میانی باشه نمی شه که همین جوری مستقیم وصل کنی به کامپیوتر ..

در مورد دومی .....من دقیق نمی دونم جواب بده یا نه ولی احتمال زیاد نتونه ..FPGA گزینه خوبی فکر کنم با ARM هم بشه
دقیقا همین مدار میانی رو بلد نیستم
منظورم اینه که نمیدونم چطور با کامپیوتر بدون واسطه میکرو و مثلا از طریق کابل پرینتر و با یک مدار الکترونیکی بتونم اون پایه ها رو کنترل کنم
ببین دوست من

شما می تونید با VB پورت پارالل کنترل کنی یعنی می تونی خروجی 0 یا 5 ولت ازش بگیری (همون 0و1) خوب تا اینجا اگه مشکلی نداری بعدی کار سختی نیست کافی این خروجی به یه مدار ترانزیستوری سوئیچ ویک رله بدی به یک کردن خروجی پورت پارالل رله وصل و قطع میشه.

[تصویر:  bh589ll99b1sy477ja7t.png]

اینجا یه آموزش کوچیک در این مورد پورد پارالل هست
http://sheidaian.persianblog.ir/post/74