ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای مدار شارژر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان و اساتید من یه دوچرخه برقی دارم که با ولتاژ48 ولت کار میکنه متشکل از 4 باتر 12 ولت و 18 آمپر که بصورت سری به هم وصل شدن
من یه باتری دیگه با همون مشخصات بصورت سری اضافه کردم و الان ولتاژ به 60 ولت رسیده ولی نتونستم یه مدار برای شارژ اتوماتیک 60 ولت پیدا کنم از دوستان یا اساتید کسی میتونه کمک که ؟
در حال حاضر یه ترانس 68 ولت سیم پیچی کردم و با اون شارژ میکنم ولی نمیدونم کخ باتریها پر میشن و میترسم بیشتر شارژ بشه و باتری ها خراب بشن دنبال یه مدار شارژ اتوماتیک هستم
دوست عزیز به ایران ویج خوش آمدید ..

اگه فقط سوالتون یک جا مطرح کنید به اون پاسخ داده میشه و لازم نیست 8 جا این سوال مطرح کنید

پست های اضافه پاک شدند
اگه خواستی من تو شارژر خیلی کار کردم بیا چتی کمکت کنم
abbasalifix@yahoo.com
یاشاسین

abbasalifix عزیز شما که می خواین راهنمایی کنین خب بهتره اینجا کمک کنین تا بقیه هم استفاده نمایند ...

با تشکر از شما
باشه.
خوب حالا بریم سره اصل مطلب :
میدونید که هر باطری نیاز به جریان خاصی برای شارژ شدن داره
جنس مواد داخلی باطری خیلی مهمه اگه لطف کنید و یه سری اطلاعات دقیق در مورد اینکه چرا 48 ولتی رو کردین 60 ولت بدید ممنون میشم. ( این کار باعث آسیب دیدن جدی مدارها میشه) جریان شارژر چقدره همین68 ولتی؟
باید ولتاژ شارژ حداکثر 2 تا 3 ولت بیشتر از ولتاژ باطری باشه
اطلاعات رو کامل تر کنید تا قدم قدم بریم جلو و یه مدار شارژ خوب و دقیق بسازید.
باشه.
خوب حالا بریم سره اصل مطلب :
میدونید که هر باطری نیاز به جریان خاصی برای شارژ شدن داره
جنس مواد داخلی باطری خیلی مهمه اگه لطف کنید و یه سری اطلاعات دقیق در مورد اینکه چرا 48 ولتی رو کردین 60 ولت بدید ممنون میشم. ( این کار باعث آسیب دیدن جدی مدارها میشه) جریان شارژر چقدره همین68 ولتی؟
باید ولتاژ شارژ حداکثر 2 تا 3 ولت بیشتر از ولتاژ باطری باشه
اطلاعات رو کامل تر کنید تا قدم قدم بریم جلو و یه مدار شارژ خوب و دقیق بسازید.