سلام
با ميكرو mega8 كار مي كنم . بهش كريستال 4 مگ وصل كردم.
مشكلم تو استفاده از تاخير (delay) هست . هر كاري ميكنم نمي تونم اينو حل كنم . حتي وقتي از تايمر هم استفاده ميكنم باز هم خطاي خيلي زيادي دارم. مثلا براي يك delay به اندازه 5000ms من خروجيم 20 ثانيه تاخير داره .

يا براي تايمر هم به همين شكل وقتي اينتراپت تايمر يك رو فعال ميكنم و براي توليد يك ثانيه ازش استفاده مي كنم باز هم حدود 300 درصد خطا دارم يعني 10 ثانيه رو 40 ثانيه بايد صبر كنم.
لطفا اگر كسي در اين مورد اطلاعي داره كمكم كنه .
سلام..
شما کریستال وصل میکنی فیوز بیت ها رو تغییر میدی؟؟؟؟؟؟
یا نه ... همین جوری وصل میکنی!!!!!
براي تايمر هم هر وقت به وقفه مي ره stop اش كن و قبل از اينكه return كنه ، با مقدار اوليه ، start اش كن و برگرد به برنامه ي اصلي ...
موفق باشي.
يا علي.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۲۰:۰۳)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
شما کریستال وصل میکنی فیوز بیت ها رو تغییر میدی؟؟؟؟؟؟
یا نه ... همین جوری وصل میکنی!!!!!
راستشو بخواين هم آره هم نه چون من وقتي بدون تغيير فيوزبيت كار كردم
اين مشكلو داشت . وقتي هم كه فيوز بيتو دست ميزدم و اون تيك مربوط به program fusbit رو ميزدم باز ديگه نميتونستم ميكرومو پروگرم كنم . به خاطر همين تقريبا چهار پنج تا ميكرو رو ناكار كردم .
به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟
راستي از بابت وقتي كه برام گذاشتين خيلي ممنونم.
اون میکرو ها رو میشه دوباره زنده کرد...
من الان مطمئن شدم که ایراد از فیوز بیت ها ته...
شما یه کریستال خارجی بزار و اخرین گزیینه تو فبوز بیت ها واسه فرکانس کار رو انتخاب کن..
من الان بسکام ندارم که برات بزارم... دوستانی که دارن طریقه فعال کردن کربستال خارجی رو بزارن
(۱۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۳۳:۱۵)EBKA نوشته است: [ -> ]اون میکرو ها رو میشه دوباره زنده کرد...
من الان مطمئن شدم که ایراد از فیوز بیت ها ته...
شما یه کریستال خارجی بزار و اخرین گزیینه تو فبوز بیت ها واسه فرکانس کار رو انتخاب کن..
من الان بسکام ندارم که برات بزارم... دوستانی که دارن طریقه فعال کردن کربستال خارجی رو بزارن
ببخشيد بازم سوال ميپرسم
من از صفحه تنظيمات فيوز بيتم عكس گرفتم ببينيد كجاش مشكل داره؟
در ضمن من با كدويژن كار ميكنم .
بازم از زحمتتون متشكرم.
به صورت پیش فرض کریستال میکرو روز 1 مگا هست...
شما اون تیک های cksel0 تا cksel3 رو بردار...من کد ویژن کار نکردم ولی تو پروگرامر هاتل این طوریه.. بعدش هم به کریستال 8 مگا بزار به پایه های میکرو...
EBKA ، اگه تیکا رو برداره که فیوز بیتا هیچکدومشون برنامه ریزی نمیشن
طبق چیزی که توی دیتا شیتای اتمل هست:
![[تصویر: tnqoz0ozfs03b2guvxgf.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/tnqoz0ozfs03b2guvxgf.jpg)
جناب علی برقی اگه می خوای فرکانس 4 مگا هرتز با کریستال خارجی داشته باشی CKSEL0 و CKSEL1 و CKSEL2 رو تیکاشو رو نباید بزنی اما تیک CKSEL3 باید زده بشه
طبق شکلی که شما گذاشتید فرکانس میکرو کمتر از 0.9 مگاهرتز میشه
(۱۸-مرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۴۹:۱۰)mhpc2009 نوشته است: [ -> ]جناب علی برقی اگه می خوای فرکانس 4 مگا هرتز با کریستال خارجی داشته باشی CKSEL0 و CKSEL1 و CKSEL2 رو تیکاشو رو نباید بزنی اما تیک CKSEL3 باید زده بشه
طبق شکلی که شما گذاشتید فرکانس میکرو کمتر از 0.9 مگاهرتز میشه
سلام
يعني من اگه اين تيكايي رو كه گفتين رو بزنم بعد هم اون تيك بالايي رو بزنم (program fusebit) ميتونم دوباره ميكرومو بدون هيچ مشكلي پروگرم كنم؟
خيلي ممنون از وقتي كه برام گذاشتين .
سلام دوست عزیز خواهش
ببین توی این جدول
'0' به معنای پروگرام کردن یعنی اینکه توی کد ویژن تیکش باید زده بشه
'1' به معنای پروگرام کردن یعنی اینکه توی کد ویژن تیکش نباید زده بشه
من گفتم : CKSEL0 و CKSEL1 و CKSEL2 رو تیکاشو نباید بزنی ولی CKSEL3 تیکشو باید بزنی
بقیه فیوزبیتها رو هم کاری نداشته باش چون ممکنه دیگه میکرو پروگرام نشه
در ضمن دوست عزیز یه پیشنهاد شما که می خواین با فرکانسی مثله 4 مگا هرتز کار کنید میتونید از مد internal oscillator طبق جدول استفاده کنی دیگه لزومی به کریستال خارجی هم نیست
خيلي خيلي ممنون
فقط يه سوال آيا ميشه كه من فويزبيتا رو چند بار پروگرم كنم ؟
يعني يه بار براي كارم كريستال 12 مگ بزارم و براي اون تنظيماتمو تغيير بدم بعدش براي يه كار ديگه از كريستال داخلي 4 مگ بخوام استفاده كنم ميتونم دوباره تنظيمات فيوزبيتو تغيير بدم؟
ممنون.