ايران ويج

نسخه‌ی کامل: lمشکل در راه اندازی کیپد 4*4
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام و وقت بخیر

من در اسکن صفحه کلید 4*4 مشکل دارم .در این اسکن فقط به طور مثال میشه برای ستون 1،چهار عدد مورد نظر را تعیین کرد( که من 7و4و1و0 رو تعیین کردم )و وستون های 2و3و4 نیز مثل ستون 1 عدد میگیرند .دقیقا همون عددهای که برای ستون اول تعیین میکنم برای ستون های دیگه هم تعیین میشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
اینم عکس فایل بس و پروتیوس.

سلام .

من هم در پروتوس همين مشكل رو دارم و بنظر مياد مشكل از پروتوس باشه ...
وقتي عملي امتحان كردم ديدم جواب داد و مشكلي نداشت ...

برنامه ي شما هم درست هست ... عملي امتحان كنيد ...

موفق باشيد.
يا علي.
ممنونم sharin حتما این کارو میکنم امیدوارم که جواب بده.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۰, ۲۰:۵۳:۲۵)majid mir نوشته است: [ -> ]ممنونم sharin حتما این کارو میکنم امیدوارم که جواب بده.
شما در پرتئوس در اتصال هر سیم از کیپد به میکرو یه مقاومت بزار درست میشه..
220 اهم کافیه

سلام sharin من مدار رو به صورت عملی بستم و بدونه هیچ مشکلی جواب داد .راستش من فک نمیکردم که مشکل از پروتیوس باشه بازم ممنونم از راهنماییت.ClapClapClapClap

سلام ebka امیدوارم که خوب باشی.من برای هر خروجی کیپد مقاومت گذاشتم ولی اصلا جواب نداد.چند نوع مقاومت با مقدارهای مختلف و با توانهای مختلف گذاشتم .قبل از این کار حداقل چندتا کلیدش کار میکرد ولی با این کار همونها هم دیگه جواب نمیداد.ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنی.

این طور وصل کن تو پرتئوس..
مقاومت رو 100 اهم بزار[img][تصویر:  adcfc3929e7c.jpg][/img]
دوباره سلام ebka .از اینکه جواب دادی خییلی ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده شاید مشکل از من باشه .دقیقا به همین صورتی که شما گفتی تست کردم (حتی جای مقاومت ها رو هم عوض کردم) الان دوباره شده مثل حالت اولی که من سوالمو طرح کردم . دیگه نمیدونم چیکار کنم........SadSad
(۱۸-مرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۴۸:۲۴)majid mir نوشته است: [ -> ]دوباره سلام ebka .از اینکه جواب دادی خییلی ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده شاید مشکل از من باشه .دقیقا به همین صورتی که شما گفتی تست کردم (حتی جای مقاومت ها رو هم عوض کردم) الان دوباره شده مثل حالت اولی که من سوالمو طرح کردم . دیگه نمیدونم چیکار کنم........SadSad
مقدار مقاومت رو که زیاد نمیزاری؟؟؟؟
اگه نه که مشکل از پرتئوسته!!!!

[
مقدار مقاومت رو که زیاد نمیزاری؟؟؟؟
اگه نه که مشکل از پرتئوسته!!!!

[/quote]

نه هم این مقادیری که شما گفتید تست کردم و هم بیشترشو و هم کمتر .احتمالا حق با شما هستش .
مهندس قبل از main و قبل از end حلقه do-loop بذار درست میشه .
صفحه‌ها: 1 2