۱۹-مرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۱۱:۱۵
[attachment=6645]سلام خدمت همه دوستان
برنامه ای که ضمیمه کردم یه برنامه ساده هستش برای یک مدار الکترونیکی که به پورت USB وصل میشه
وقتی کلید روی بنامه رو میزنیم یه دستوری به این مدار ارسال میشه و یه رله ای رو روی مدار الکترونیکی قطه و وصل میکنه
میخوام درصورت امکان این برنامه رو ویرایش کنم و زبانشو فارسی کنم
ولی با برنا مه هایی مثل ResHack نتونستم بازش کنم
البته برنامه PE Explorer بازش کرد ولی حقیقتش نتونستم پیدا کنم که از کجا میشه متن فرسی رو جایگزین متن یونانی برنامه کرد
دوستان کسی هست بدونه چکار باید بکنم ؟
من برنامه نویسی کامپیوتر بلد نیستم و فقط الکترونیک بلدم
یه توضیحاتی بدم که این فایل های موجود توی پوشه درایور ربطی به برنامه ندارن وجزو کتابخانه ساخت پورت یو اس بی مجازی برای همون مداری که میگم هستن و فقط فایل USBswitch رو باید یجور ویرایش کرد .
البته برنامه رو باید توی همون پوشه درایور کپی کنید وگرنه باز نمیشه
دوستان اگه کسی راهی بلده خوشحال میشم بهم بگه
خیلی واجبه
با تشکر
برنامه ای که ضمیمه کردم یه برنامه ساده هستش برای یک مدار الکترونیکی که به پورت USB وصل میشه
وقتی کلید روی بنامه رو میزنیم یه دستوری به این مدار ارسال میشه و یه رله ای رو روی مدار الکترونیکی قطه و وصل میکنه
میخوام درصورت امکان این برنامه رو ویرایش کنم و زبانشو فارسی کنم
ولی با برنا مه هایی مثل ResHack نتونستم بازش کنم
البته برنامه PE Explorer بازش کرد ولی حقیقتش نتونستم پیدا کنم که از کجا میشه متن فرسی رو جایگزین متن یونانی برنامه کرد
دوستان کسی هست بدونه چکار باید بکنم ؟
من برنامه نویسی کامپیوتر بلد نیستم و فقط الکترونیک بلدم
یه توضیحاتی بدم که این فایل های موجود توی پوشه درایور ربطی به برنامه ندارن وجزو کتابخانه ساخت پورت یو اس بی مجازی برای همون مداری که میگم هستن و فقط فایل USBswitch رو باید یجور ویرایش کرد .
البته برنامه رو باید توی همون پوشه درایور کپی کنید وگرنه باز نمیشه
دوستان اگه کسی راهی بلده خوشحال میشم بهم بگه
خیلی واجبه
با تشکر