سلام به همه.
من یک استپر رو دقیقا مانند شکل زیر بستم و همه چی درست کار میکنه .فقط نمیدونم که چرا موتور داغ میکنه و این داغ کردن طبیعی هستش یا نه ؟
و اگر طبیعی هستش تا چه حد ؟
سلام
گرم شدن طبیعیه ولی بیش از حدش به خاطر بار زیاد یا جریان بالاییه که مجبوره از منبع بکشه
تاخیر پله ها چقدره؟
(۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۱۴:۴۰)reza555 نوشته است: [ -> ]سلام
گرم شدن طبیعیه ولی بیش از حدش به خاطر بار زیاد یا جریان بالاییه که مجبوره از منبع بکشه
تاخیر پله ها چقدره؟
سلام.تاخیر پله ها 7.2 در جه است.و موتور 12 ولت هستش.من از یک منبع سوئچینگ 12 ولت ،3.3 آمپر استفاده کردم .
سلام.
7.2 كه دقت موتور هست ...
فكر كنم منظور رضا جون مقدار wait اي هست كه در برنامه نوشتي ، مابين ارسال پالس ها ...
مثلا 100ms
موفق باشي.
يا علي.
نقل قول: سلام.
7.2 كه دقت موتور هست ...
فكر كنم منظور رضا جون مقدار wait اي هست كه در برنامه نوشتي ، مابين ارسال پالس ها ...
مثلا 100ms
موفق باشي.
يا علي.
سلام شرمنده اصلا حواسم به این نبود.تاخیر پله ها 20ms ثانیه است.
همین رو با تاخیر 50 و 100 میلی ثانیه امتحان کن ببین چطور میشه؟
البته باز هم میگم ، گرم شدن طبیعیه
[quote='reza555' pid='156482' dateline='1313658908']
همین رو با تاخیر 50 و 100 میلی ثانیه امتحان کن ببین چطور میشه؟
البته باز هم میگم ، گرم شدن طبیعیه
سلام.ممنون که جواب دادی
با 50 و 100 هم انجام دادم مثل حالت قبل است و یه چیزه دیگه وقتی که موتور به منبع تغذیه وصل است و هیچ گونه پالسی هم بهش اعمال نشه بازم داغ میکنه.و فک میکنم این گرم شدن بیشتر از حالت طبیعی باشه.
من هم وقتی از 6 سیمه استفاده کردم و به محض روشن شدن منبع تغذیه موتور تا حد سوختن داغ میشد . فهمیدم وقتی دو تا سیم com را به مثبت نغذیه وصل این اتفاق میافته . هنوز نمیدونم چرا . اگه کسی میدونه بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا ولتاژ بیشتر به موتور ندادی؟
وقتی برنامه متوقف میشه باید تغذیه موتور رو قطع کنی وگرنه جریان میکشه گرم میشه
یه اطلاعات درمورد استپرت بزار
عزیز من وقتی مثبت ها رو وصل میکنی موتور میشه عین المنت که منفی رو از مدار و مثبت رو از منبع میگیره و روی هر قطبی که بچرخه و برسه اون قطب رو شروع به گرم کردن میکنه
همیشه پنج سیمه ها و بیشتر از چهار سیمه ها داغ میکنند
و چهار سیمه ها به علت شیفت کردن مثبت و منفی بین قطب ها هرگز داغ نمیکنند
میتونی مدار چهار سیمه پیدا کنی و مثبت مشترک ها رو هم وصل نکنی من با L6203 یه مداری ساخته بودم که چهار سیم اصلی موتورهای مختلف رو بهش ببندی و استفاده کنی که هرگز داغ نکردند
توی دیتا شیتش هست بگرد حل کن