با سلام: ببخشید اگه سوالمو بد جای پرسیدم یا یه سوال تکراریه.
من می خوام AVR شروع کنم نمی دونم باید از کجا شروع کنم؟
AVR رو می خوام با سی بنویسم اما چیزی ازAVR نمی دونم.
اگه لطف کنید و به من یه راهنمایی کنید ممنون می شم.
مثلا چه کتابی یخونم و یا ...
با تشکر .
سلام..
دوسته عزیز من الان دارم زبان c رو از کتاب جعفر نژاد قمی یاد میگیرم و کاش از اول بجای بیسیک و بسکام c رو یاد گرفته بودم که الان برای آرم ARMمشکلی نداشتم..
(۲۹-مرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۳۶:۰۱)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
دوسته عزیز من الان دارم زبان c رو از کتاب جعفر نژاد قمی یاد میگیرم و کاش از اول بجای بیسیک و بسکام c رو یاد گرفته بودم که الان برای آرم ARMمشکلی نداشتم..
EBKA جون ، اگه میخوای زبان C به طور کامل و اصول یاد بگیری به نظرم سراغ کتاب جعفرنژاد نرو کتاب مبانی کامپیوتر و برنامه سازی به زبان C دکتر داورپناه جزی انتشارات صنعتی اصفهان خیلی بهتره پایه برنامه نویسی رو قوی میکنه
ولی اگه میخوای فقط واسه میکرو یاد بگیری کتاب AVR مزیدی خوبه سبک کد نویسیش هم واسه WinAVR هست
سلام: ممنون که راهنمایی می کنید.من خودم دانشجوی رشته کامپیوترم،و خوب مسلما سی رو تا حدی بلدم-این دوست عزیزمون کتاب مزیدی رو معرفی کرده.آیا با خوندن این کتاب چیزیی از AVR می فهمم؟و چه کتابهای دیگه ی بخونم؟اگه EBOOK هست لطفا معرفی کنید.
با تشکر ازشما
سلام: ممنون که راهنمایی می کنید.من خودم دانشجوی رشته کامپیوترم،و خوب مسلما سی رو تا حدی بلدم-این دوست عزیزمون کتاب مزیدی رو معرفی کرده.آیا با خوندن این کتاب چیزیی از AVR می فهمم؟و چه کتابهای دیگهی بخونم؟اگه EBOOK هست لطفا معرفی کنید.
با تشکر ازشما
سلام دوست عزیز کتاب مزیدی واسه شروع خوبه مثالها خوبی هم داره هم به زبان اسمبلی گفته هم سی ترجمه کتاب مزیدی با تایید خودش انتشارات نص چاپ کرده
کتاب آقای 1nafar هم خیلی خوبه البته به زبان Basic ولی مثالای کاربردی خوبی داره تو فروم هستش بگردی
از همه مهمتر استاد Google که توی این همه چی گیر میاد