ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كوهنورد ( حاصل كار گروهي )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي.

اين كاري رو كه تاپيكش رو زدم ، گروهي و آنلاين و در سايت مجيدآنلاين پيشبرديم ...
( البته قرار بود در حد يه clip كوچيك ازش در بياد ، اما محدوديت زماني نذاشت ... )
بقيه ي هم گروهي ها هم مجيد آنلايني بودن و در لينك زير مي تونيد تاپيكش رو در سايت مجيد آنلاين ببينيد كه توضيحات كامل داده شده ( به دلايلي نمي شه اونا رو اينجا گفت ...Wink )

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=164751

لينك زير هم مربوط به مراحل كار گروه مي شه و فعاليت اعضا اونجا مشخصه ...

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154475

خوب محدوديت هاي زيادي داشتيم و هماهنگي ها خيلي سخت بود و ...
خلاصه تونستيم از پسش بر بيايم ، اما به دلايلي كه گفتم و به دليل طولاني شدن كار ، مجبور شديم از كيفيت كم كنيم و سريع كار رو ببنديم ...
وقت آزاد درست و حسابيي هم نداشتيم ‌، اما خدا رو شكر با هم تونستيم يه كار خوب رو ببنديم.
اينجا نام كاربرايي كه تو اين گروه بودن رو مي ذارم :
mehrdad_hellboy , داش ممد , rahayi , CG-student , wall_e , Ali3dm , Ultra3D , rasol10261360 , cdkham2003 , Sharin , Gs-graphic

خودمم كار مدلينگ كاراكتر رو ( سر و كلاه و كاپشن و شلوار و دستكش ) به عهده داشتم و Rigging و Skinnig و در نهايت pose با من بود و كمي تكسچر ...

من قسمت هايي رو كه گفتم در مايا و ZBrush انجام دادم و بقيه ي اعضاي گروه در مكس ، در نهايت كار در مكس با Vray رندر شد و در PS بقيه ي كارها كه دوست عزيزم Gs-graphic اين قسمت + يه سري كار ديگه رو به عهده داشت ( در لينك هايي كه گذاشتم ، وظايف مشخص شده هست )

اميدوارم خوشتون بياد.
نظر يادتون نره ... !!
وگرنه ديگه كارام رو نمي ذارم Wink

[تصویر:  zr9uuu7frdrxynd6vem_thumb.jpg]
[تصویر:  zhojb2gmot6p04pcakva_thumb.jpg]
[تصویر:  s1lzg5m7w09t1bflhzp2_thumb.jpg]

موفق باشيد.
يا علي.
شارين جان
بخاطر انجام نسبتا موفقيت آميز كار تيمي تبريك ميگم چون جداي از خود اثر ، انجام كار تيمي ارزشمندتر و موثرتر هست
راستش من خيلي با نحوه انجام اين جور كاراي گرافيكي آشنايي ندارم ( البته تا حدي با اتوكد و كتيا آشنايي دارم ) بنابراين صاحب نظر نيستم
خوب اثر نسبتا خوبي شده ( ديد نزديك ، ارتفاع ، طبيعت بكر و ... ) موضوع را جالبتر كرده
تصوير وسايل كوهنوردي كه زيادي طبيعيه ( اگه اونم ساختگيه كه شاهكاره چون كه كاملا نو هستند ) من كه گيج شدم
خوب تعريف بسه ، بريم سراغ نقد سازنده
تصوير مصنوعي تو يه محيط طبيعي خيلي جيغ ميزنه ( شايد اين دليلي باشه كه من جرات كردم نقد كنم )
تو تصوير برفي ، كمي برف نشسته روي كوهنورد و چكمه ها ، كدر كردن مرز بين كوهنورد و محيط ، كمي برجسته كردن باسن ( چون خيلي سيخ ايستاده ) و كمي شل كردن ( لختي ) طناب دور كوهنورد و لباسهايش تصوير نهايي را طبيعي تر مي كنه
با تمام اين تفاسير و با توجه به مشكلاتي كه در حين كار داشتيد ، از صميم قلب براي تو و اعضاي تيم آرزوي پيشرفت در ادامه فعاليتتون دارم
پاينده باشي

سلام رضا جان ...

ممنون بابت نظر ...
تمام مواردي رو كه گفتي كاملا درست بود ، اما اون مورد ها قربانيه زمان كم شدن ديگه ...
اين كار رو هم در تعطيلات عيد نوروزي كه گذشت تمام كرديم ... ( خيلي جديد نيست ) يه چند ماهي طول كشيد ، چون وسط درس و دانشگاه بود و نمي شد رفت سمتش ، توي تعطيلات كلي به كار سرعت داديم تا شد اين ... Biggrin

اون وسائل هم اعضاي تيم مدل كردن و جزء كارهه ...
كلا ، فقط اون كوهستان كه عكس پس زمينه هست ،‌ ساخته نشده ... و كومپوزيته ... ، از اين وسائل مي خواستيم در كليپ استفاده كنيم ...

اون نرم افزارايي هم كه گفتيد براي نقشه كشي استفاده مي شه ... ،‌ قدرت اينا باز يه چيز ديگست ... ( در واقع هر نرم افزاري كار برد خاص خودش رو داره ... )

بازم ممنون كه نظر دادي...
لطف كردي...
--------------------
بچه ها نظر بدين ، بگيد خوبه ، خيلي ضايعه و ... هم كافيه :d

موفق باشيد.
يا علي.