۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۱۸:۴۴
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۲۸:۵۳
(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۱۸:۴۴)e.gh.2005 نوشته است: [ -> ]دوستان سلامسلام..
نظرتون راجع به این نرم افزار تابلو روان panel چیه؟! به درد میخوره 19000تومان پول براش بدم؟!
این سی دی ماله شرکت سپاهان هست که یکی از کلاهبردارترین شرکت هاست..
من هم cd اول پنل رو گرفتم و هم cd دوم.. و هم بردش اصلی به همراه pcb تابلو روان ... روی هم شد 300 هزار تومن...
هر چی هم به شرکتش زنگ زدم و گفتم بردتون خرابه انگار نه انگار..
میخواستم برم شکایت کنم ازشون و..............
حال خود دانی...
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۳۵
(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۲۸:۵۳)EBKA نوشته است: [ -> ](۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۱۸:۴۴)e.gh.2005 نوشته است: [ -> ]دوستان سلامسلام..
نظرتون راجع به این نرم افزار تابلو روان panel چیه؟! به درد میخوره 19000تومان پول براش بدم؟!
من هم cd اول پنل رو گرفتم و هم cd دوم.. و هم بردش اصلی به همراه pcb تابلو روان ... روی هم شد 300 هزار تومن...
حال خود دانی...
سلام دوستان بخدا داره گریم میگیره من نزدیک600هزار تومن خرج کردم این بوردشون مشکل داره بخدا دارم دیوونهه میشم خواهش میکنم کمکم کنید تا اینو درستش کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه بخدا براش دعا میکنم
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۱۶:۴۶
(۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۳۵)hamid9100 نوشته است: [ -> ]سلام..(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۲۸:۵۳)EBKA نوشته است: [ -> ](۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۱۸:۴۴)e.gh.2005 نوشته است: [ -> ]دوستان سلامسلام..
حال خود دانی...
سلام دوستان بخدا داره گریم میگیره من نزدیک600هزار تومن خرج کردم این بوردشون مشکل داره بخدا دارم دیوونهه میشم خواهش میکنم کمکم کنید تا اینو درستش کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه بخدا براش دعا میکنم
دوسته من شما برد این شرکت رو فراموش کن و باید خودت برای اون تابلو یه برد بسازی یا با همون بردی که بهت دادن خودت یه برنامه بنویسی..
کاش یه کم سرچ میکردی تا شما هم مثل من دچار هزینه نشی..
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۲۶:۵۲
سلام دوست عزیز میگم شما کجای کارتون ایراد داشت از کدوم ورژن استفادهه کردید؟؟؟
بیا با هم همکاری کنیم شاید بشه ردیفش کرد فکر کنم ایراد جزئی داره خواهش میکنم کمک کنید
بیا با هم همکاری کنیم شاید بشه ردیفش کرد فکر کنم ایراد جزئی داره خواهش میکنم کمک کنید
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۴۷:۵۲
سلام خواهش میکنم جواب بدید