۲۰-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۲۲:۱۲
صفحهها: 1 2
۳۰-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۵۴:۱۶
سلام And خسته نباشید
من پکت وارد شدن به روم برای پروتکل 102 میخام (بدون استفاده از کامپوننت)
جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
من پکت وارد شدن به روم برای پروتکل 102 میخام (بدون استفاده از کامپوننت)
جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
۳۱-مرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸:۴۸
سلام دوستان عزیز : من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی یک pm به ایدی طرف مقابل میدم که افلاین هست . براش فرستاده نمیشه تو یکی از پست های آقای CRazYFULL دیدم که این مشکل رو برطرف کردن ولی لینک دانلود کامپونت خراب بود اگه میشه
این مشکل رو حل کنید که در صورت افلاین هم pm به دست طرف برسه . ممنون
این مشکل رو حل کنید که در صورت افلاین هم pm به دست طرف برسه . ممنون
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۰:۴۸:۳۹
(۳۱-مرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۴۷:۱۲)W-I-L-S-O-N نوشته است: [ -> ]یه مسلمون از نوع شیعه نبود جواب مارو بده ؟؟؟
من نه کافرم نه یهودی گناه که نمیکنید جواب منو بدید
باو میدونم جای این درخواست من اینجا نبود ولی خوب من بلد نبودم تاپیک جدید بزنم دیگه از بس که این ایرانویج کـ...ر...ـه
واقعآ خجالت داره بین مسلمانها فرق میذارید.
من مسلمان سنی هستم و این هم پاکت ورود به روم برای تو که . . .
این از header
کد:
Private Function Header(ByVal StrPacketType As String, ByVal StrStat As String, ByVal StrSession As String, ByVal StrComm As Long) As String
On Error Resume Next
Dim Version As String
Version = 102
Header = "YMSG" & Chr(0) & Chr(&HF) & String(2, Chr(0)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) / 256)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) Mod 256)) & Chr(Int(StrComm / 256)) & Chr(Int(StrComm Mod 256)) & Mid(StrStat, 1, 4) & Mid(StrSession, 1, 4) & StrPacketType
End Function
و این هم از پاکت اصلی.
کد:
Public Function JoinRoom(Whofrom As String, RoomName As String, ByVal RoomKey As String)
Dim Packet As String
Packet = "1À€" & Whofrom & "À€104À€" & RoomName & "À€129À€" & RoomKey & "À€62À€2À€"
JoinRoom = Header(Packet, String(4, 0), Whofrom, 152)
End Function
و این هم خروج از روم.
کد:
Public Function LeaveRoom(YahooID As String) As String
Dim Packet As String
Packet = "1À€" & YahooID & "À€1005À€357453521..lvlalvlacl-.-.-.-.-.-.-.-xterr0r@rogers.com..13..256..50..l2o5v4..52..lvlalvlacl-.-.-.-.-.-.-.-xterr0r@rogers.com..57..l2o5v4-KtqCObwvSn416ed83uI0Nw--..58..Join My Voice Conference.....97..1..233..t_KWLBpTpl74itc6Vh3o0NY36qgW5o5Is-..234..l2o5v4-KtqCObwvSn416ed83uI0Nw--.."
LeaveRoom = Header(Packet, String(4, 0), YahooID, 15)
End Function
به امید روزی که بهفهمید مسلمان ها باید متحد باشند.
موفق باشید.
(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۰:۴۸:۳۹)zirak نوشته است: [ -> ](۳۱-مرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۴۷:۱۲)W-I-L-S-O-N نوشته است: [ -> ]یه مسلمون از نوع شیعه نبود جواب مارو بده ؟؟؟
باو میدونم جای این درخواست من اینجا نبود ولی خوب من بلد نبودم تاپیک جدید بزنم دیگه از بس که این ایرانویج کـ...ر...ـه
این از header
کد:Private Function Header(ByVal StrPacketType As String, ByVal StrStat As String, ByVal StrSession As String, ByVal StrComm As Long) As String
On Error Resume Next
Dim Version As String
Version = 102
Header = "YMSG" & Chr(0) & Chr(&HF) & String(2, Chr(0)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) / 256)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) Mod 256)) & Chr(Int(StrComm / 256)) & Chr(Int(StrComm Mod 256)) & Mid(StrStat, 1, 4) & Mid(StrSession, 1, 4) & StrPacketType
End Function
و این هم از پاکت اصلی.
کد:Public Function JoinRoom(Whofrom As String, RoomName As String, ByVal RoomKey As String)
Dim Packet As String
Packet = "1À€" & Whofrom & "À€104À€" & RoomName & "À€129À€" & RoomKey & "À€62À€2À€"
JoinRoom = Header(Packet, String(4, 0), Whofrom, 152)
End Function
و این هم خروج از روم.
کد:Public Function LeaveRoom(YahooID As String) As String
Dim Packet As String
Packet = "1À€" & YahooID & "À€1005À€357453521..zirak..13..256..50..zirak..52..zirak..57..zirak-KtqCObwvSn416ed83uI0Nw--..58..Join My Voice Conference.....97..1..233..t_KWLBpTpl74itc6Vh3o0NY36qgW5o5Is-..234..l2o5v4-KtqCObwvSn416ed83uI0Nw--.."
LeaveRoom = Header(Packet, String(4, 0), YahooID, 15)
End Function
به امید روزی که بهفهمید مسلمان ها باید متحد باشند.
موفق باشید.
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۴۷:۴۵
دمت قییییییییییییییییژ
باو اون مسلون شیعه که کفتم که شوخی کردم به قول بچه ها Just For Fun بود والا من اصلا فرق بین شیعه با سنی نمیدونم حالا بحث اسلام ولش کن بریم به Vb خودمون
آقا این پکت که گذاشتی ظاهرا کار نمیکنه من این پکت با همون هدر که گذاشی سند کردم ولی تو DataArrival چیزی ّبرنگشت
اینجوری فرستادم
باو اون مسلون شیعه که کفتم که شوخی کردم به قول بچه ها Just For Fun بود والا من اصلا فرق بین شیعه با سنی نمیدونم حالا بحث اسلام ولش کن بریم به Vb خودمون
آقا این پکت که گذاشتی ظاهرا کار نمیکنه من این پکت با همون هدر که گذاشی سند کردم ولی تو DataArrival چیزی ّبرنگشت
اینجوری فرستادم
کد:
Winsock2.SendData JoinRoom(ID.Text, "canada", 2)
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۰۱:۳۳
(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۰:۴۸:۳۹)zirak نوشته است: [ -> ][quote='W-I-L-S-O-N' pid='156644' dateline='1313975832']
یه مسلمون از نوع شیعه نبود جواب مارو بده ؟؟؟
این از header
کد:
Public Function Header(ByVal PacketType As String, ByVal Pck As String) As String
Dim i As Integer
Dim X As Integer
X = 0
i = Len(Pck)
Do While i > 255
i = i - 256
X = X + 1
Loop
Header = Name & Chr(0) & Chr(Ver) & String(2, 0) & Chr(X) & Chr(i) & Chr(0) & _
Chr("&H" & PacketType) & String(8, 0) & Pck
Debug.Print Header
End Function
و این هم از پاکت اصلی.
کد:
Public Function RoomJoin(WhoFrom As String, RoomName As String) As String
RoomJoin = Header("98", "1À€" & WhoFrom & "À€104À€" & RoomName & "À€129À€" & roomNum & "À€62À€2À€")
End Function
و این هم خروج از روم.
کد:
Public Function LeaveRoom(USER As String, Room As String) As String
Dim Packet As String
Packet = "1À€" & USER & "À€1005À€322" & "85272À€"
LeaveRoom = Header("A0", Packet)
End Function
و این هم پاکت فرستادن متن به روم.
کد:
Public Function SendChat(RoomName As String, Username As String, Text As String) As String
Dim Packet As String
Packet = "104À€" & RoomName & "À€109À€" & Username & "À€117À€" & Text & "À€124À€1À€"
SendChat = Header("A8", Packet)
End Function
موفق باشید.
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۲۲:۲۴:۴۵
آقا اینها که گذاشتی Headerهاشون با پکت لوگین من جور در نمیاد و پکت هایی که برای Join گذاشتی با Header من جور در نمیاد
شما یه هدر با یه پکت لوگین برای همون هدر و یه پکت ورود به روم بزار
۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹:۲۵
(۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۲۲:۲۴:۴۵)W-I-L-S-O-N نوشته است: [ -> ]آقا اینها که گذاشتی Headerهاشون با پکت لوگین من جور در نمیاد و پکت هایی که برای Join گذاشتی با Header من جور در نمیاد
عزیز شاید header شما با header که من گذاشتم هردو یک اسم هستند.
شما میتونید هدری که من گذاشتم رو اسمشو عوض کنی ( در پاکتها هم همینطور)
مثلآ مال تو header هست
اسم این رو به YMSGHeader تبدیل کن ...
به همین راحتی
موفق باشید
۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۰۸:۲۷:۱۶
نه نه نه من اتفاقا دقت کردم که اسم Hedearها باهم مشابه نباشه
من آیدی با Header خودم لوگین میکنم بعدش پکت رو با Header شما سند میکنم(اسم Headerها مشابه نیست) ولی ایدی Sign Out میشه
من خودم دیشب پکت های SendPm ، SendBuzz ، ChangeStatus ، InviteCf و چندتا دیگه با برنامه wireshark اسنیف کردم همشون تست کردم همشونم کار کردن ولی پکت ورود به روم که اسنیف کردم وقتی سند میکنم تو DataArrival هیچی برنمیگرده من خودم گیج شدم که چرا فقط همین یدونه پکت برا من جواب نمیده.
این پکت من
فرق پکت من با پکت های شما اینه که پکت های شما RoomNum و RoomKey دارن ولی پکت من بجای اونها عدد 1190 داره
اینم Header من
شما الان با همین پکت که به من دادی خودت میتونی وارد روم بشی؟
من آیدی با Header خودم لوگین میکنم بعدش پکت رو با Header شما سند میکنم(اسم Headerها مشابه نیست) ولی ایدی Sign Out میشه
من خودم دیشب پکت های SendPm ، SendBuzz ، ChangeStatus ، InviteCf و چندتا دیگه با برنامه wireshark اسنیف کردم همشون تست کردم همشونم کار کردن ولی پکت ورود به روم که اسنیف کردم وقتی سند میکنم تو DataArrival هیچی برنمیگرده من خودم گیج شدم که چرا فقط همین یدونه پکت برا من جواب نمیده.
این پکت من
کد:
("1À€" & MyID & "À€104À€" & RoomName & "À€129À€1190À€62À€2À€")
فرق پکت من با پکت های شما اینه که پکت های شما RoomNum و RoomKey دارن ولی پکت من بجای اونها عدد 1190 داره
اینم Header من
کد:
Public Function Header(YMSGPacketData As String, YMSGStatus As String, YMSGKey As String, YMSGCommand As Long) As String
Dim YMSGVendor As Long
Dim YMSGVersion As Integer
YMSGVendor = 0
YMSGVersion = 17
Header = "YMSG" & Chr(Int(YMSGVersion / 256)) & Chr(Int(YMSGVersion Mod 256)) & Chr(Int(YMSGVendor / 256)) & Chr(Int(YMSGVendor Mod 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) / 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) Mod 256)) & Chr(Int(YMSGCommand / 256)) & Chr(Int(YMSGCommand Mod 256)) & Mid(YMSGStatus, 1, 4) & Mid(YMSGKey, 1, 4) & YMSGPacketData
End Function
شما الان با همین پکت که به من دادی خودت میتونی وارد روم بشی؟
۰۶-شهریور-۱۳۹۰, ۰۴:۰۶:۲۵
۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۰۷:۴۷:۵۰
آقا مشکل این بود که من پکت LoginChat سند نمیکردم دیگه
دمت گرم مشکل حل شد ولی ای کاش میشد این کلید تشکر هر چندبار که دلت میخاد بزنی یک بار که فایده نداره
دمت گرم مشکل حل شد ولی ای کاش میشد این کلید تشکر هر چندبار که دلت میخاد بزنی یک بار که فایده نداره
صفحهها: 1 2