ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل دقت در فرمان برحسب دما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من این برنامه اندازه گیری دما رو نوشته ام . و می خوام که در دمای 18درجه یه خروجی داشته باشم و در دمای 22درجه این خروجی قطع بشه تو پروتئوس مشکل نداره و درست اجرا میکنه.اما تو عمل من از سنسور lm35 dz استفاده کرده ام . وموقع اندازه گیری دما مثلا یه بار میزنه 17درجه بار بعدش (20msبعد (تو برنامه زدم هر 20msیکبار حلقه تکرار بشه))میزنه 21 درجه به همین خاطر دادن فرمان کنترلی با نزدیک بودن دما ها به هم مثل کار من رو خوب انجام نمیده یعنی 20msفرمان روشن بودن میده 20ms بعد فرمان خاموش بودن ؟؟ باید چه کارش کنم ؟؟؟
باید تو برنامه تغییر ایجاد کنم یا سنسورم رو عوض کنم اگه با عوض کردن سنسور حل میشه از چه سنسوری باید استفاده کنم؟؟؟
خلاصه کمک نیاز دارم فوری؟؟؟
ممنون
شما برای شط محدوده تعیین کن
مثلا اگر دما بین 16 تا 18 بود فلان و اگر 20 تا 22 بود فلان
دامنه شرططو میتونی محدود تر یا وسیع تر کنی
سلام ممنون دوست من
ولی نه نمیتونم یعنی باید دقیقا توی 18درجه فرمان بگیره و دقیقاتو22درجه قطع کنه لطفا راهنمایی کنین ممنون
خوب محدود تر کن
محدودیتتو توی خط بعد از خوندن از adcانجام بده که عددی نزدیک به 18 بشه
مثلا اگر بین 500 تا 510 بود
شما نویز داری که اینجوری شده
اول باید منبع نویز رو پیدا کنی این رو هم می تونی میانگین بگیری که یکم مشکلت حل بشه
سلام ببخشيد كه در محضر بزرگان حرف ميزنم
ولي اگه به جاي 1 پين از دو تا پين ADC استفاده كني بهتر باشه
در حقيقت يكي رو به سنسورت وصل كن و يكي ديگه رو رو هوا نزديك سنسورت باشه . بعد تو برنامت مقدارشونو از هم ديگه كمش((-) )كن .
من اين كارو براي ميكروفون انجام دادم ، يه مقدار بهتر شد .
منم همین مشکل بعضی وقتا برام پیش میاد که با زیاد کردن wait تو برنامه درست میشه
برای امتحان مقدار wait رو از 1000 میلی ثانیه تست کنید
اگر درست شد این مقدار رو اونقدر کم کنید تا فرمان ها باز هم به درستی کار کنند و سرعت برنامه بره بالا