ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یوذر پسورد ورودی به برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من میخوام یه فروم بسازم واسه صفحه ورود به برنامه که یه یوذر پسورد بخواد یا فقط یه پسورد تنها باشه وقتی که کاربر اون رو وارد میکنه به یه سرور متصل بشه و صحت اون پسورد رو چک کنه بعد از درست بودن اون یوذر پسورد وارد برنامه بشه.
به چه سروری میخوای وصل بشه؟

بستگی داره سرورت کجا باشه. شبکه داخلی, نت, داخل خود برنامه و .....
بايد رو سرورت يا يك كد بزاري از php براي چك كردن يا پسورد ها را بريز تو يه فايل تكس بزار رو سايت سرور و لينكش را داخل برنامت بزار بعد با استفاده از يه دستورif ساد ميتوني اينكار را انجام بدي
(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰:۱۴)DeepFreez نوشته است: [ -> ]سلام من میخوام یه فروم بسازم واسه صفحه ورود به برنامه که یه یوذر پسورد بخواد یا فقط یه پسورد تنها باشه وقتی که کاربر اون رو وارد میکنه به یه سرور متصل بشه و صحت اون پسورد رو چک کنه بعد از درست بودن اون یوذر پسورد وارد برنامه بشه.

سلام
در سورس زیر پسوردی که شما در texrBox وارد میکنید با پسوردی که در هاست ذخیره شده مقایسه میشه در صورت درست بودن form2 رو نشون میده و در غیر این صورت با پیغام خطا روبه رو میشوید.
فکر کنم بدردت میخوره
اگر بدردت خورد و توضیح خواستی بگو تا واست بگم
(۱۳-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۳۶:۲۵)download69 نوشته است: [ -> ]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰:۱۴)DeepFreez نوشته است: [ -> ]سلام من میخوام یه فروم بسازم واسه صفحه ورود به برنامه که یه یوذر پسورد بخواد یا فقط یه پسورد تنها باشه وقتی که کاربر اون رو وارد میکنه به یه سرور متصل بشه و صحت اون پسورد رو چک کنه بعد از درست بودن اون یوذر پسورد وارد برنامه بشه.

سلام
در سورس زیر پسوردی که شما در texrBox وارد میکنید با پسوردی که در هاست ذخیره شده مقایسه میشه در صورت درست بودن form2 رو نشون میده و در غیر این صورت با پیغام خطا روبه رو میشوید.
فکر کنم بدردت میخوره
اگر بدردت خورد و توضیح خواستی بگو تا واست بگم
با سلام و تشکر

داداش من اینو دانلود کردم!

روی ومپ سرور سیستمم تست کردم ولی با یه فایل txt ولی نشد Sad

حالا چند تا سوال :

1- آیا باید حتما فایل php باشه؟ من با یه فایل txt تست زدم نشد!

2- اگه من txt زدم آیا باید از قاعده ی خاصی پیروی کنم؟ مثلن :

password : 123 ، یا ، pass : 123 ، یا ، 123

با تشکر
دوست عزیز در واقع فایل phpداره شرط شما را بررسی میکنه!از فایل تکس میخونه و برسی میکنه!و برنامه وی بی داره مقدار را به سرور ارسال میکنه و نسبت به نتیجه ای که از phpبر میگرده عکس العمل نشون میده

بله باید از قاعده خاص پیروی کنید