ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلی قدیمی در هارد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دو سوال :

1-این ارور آبی رنگ که موقع بالا امدن سیستم میاد و مربوط به هارد هست رو نمیشه مرتفعش کرد ؟؟ یعنی هاردش دیگه قابل استفاده نیست ؟

2- من با سیستم قدمیم همچنان مشکل هارد دارم.یعنی وقتی هارد نو (یه هارد دیگه)رو به بدنه کیس می بندم سیستم بالا نمیاد ولی وقتی از سیستم جداش می کنم مشکلی نداره .آیا ممکنه مشکل از قطعات دیگه مثل رم و سی پی یو باشه ؟ اتصال بدنه ه ای هم کیسم ندارهConfused
شاید وقتی میبندیش یه خرده فشار به هارد میاد .
نه خیلی هم سفتش نمی کنم . کلا بدنه ی این کیس مثل اینکه مشکل داره. چون با هارد نو هم همین جوریه. میخام ببینم مشکلش چیه
بقل هاردت کارتون بزار بکنش تو کیس
بعد پیچ ها قبلیش که بخوای ببندی یه واشر بنداز
(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۲۰:۰۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]سلام دو سوال :

1-این ارور آبی رنگ که موقع بالا امدن سیستم میاد و مربوط به هارد هست رو نمیشه مرتفعش کرد ؟؟ یعنی هاردش دیگه قابل استفاده نیست ؟

2- من با سیستم قدمیم همچنان مشکل هارد دارم.یعنی وقتی هارد نو (یه هارد دیگه)رو به بدنه کیس می بندم سیستم بالا نمیاد ولی وقتی از سیستم جداش می کنم مشکلی نداره .آیا ممکنه مشکل از قطعات دیگه مثل رم و سی پی یو باشه ؟ اتصال بدنه ه ای هم کیسم ندارهConfused

سلام.

1-چه اروري ؟ و كجا اين ارور رو مي ده ؟ ( يعني تو ويندوز نمي ره ؟ )
بعد از اولين بار تاحالا پارتيشن بندي كردي ؟
سيستم چقدر قديمي ؟ ( رم و هارد و كارت گرافيك و mainboard و CPU مشخصاتش چي هست ؟ )

2- پاور سيستم قديمي چند وات هست ؟ براي هارد جديد مي كشه ؟!
هر دو هارد رو با هم وصل مي كني ؟
( اگر آره master و slave رو رعايت مي كني ؟ )
هارد جديد پارتيشن بندي شده هست يا پارتيشن نداره ؟
تا چه مرحله اي مي ياد بالا ؟

موفق باشي.
يا علي.

(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۵۰:۵۷)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]بقل هاردت کارتون بزار بکنش تو کیس
بعد پیچ ها قبلیش که بخوای ببندی یه واشر بنداز

اینجوریم میشه ولی میخام ببینم مشکل بدنه کیس چیه

(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۶:۵۴:۳۶)sharin نوشته است: [ -> ]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۲۰:۰۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]سلام دو سوال :

سلام.

1-چه اروري ؟ و كجا اين ارور رو مي ده ؟ ( يعني تو ويندوز نمي ره ؟ )
بعد از اولين بار تاحالا پارتيشن بندي كردي ؟
سيستم چقدر قديمي ؟ ( رم و هارد و كارت گرافيك و mainboard و CPU مشخصاتش چي هست ؟ )

2- پاور سيستم قديمي چند وات هست ؟ براي هارد جديد مي كشه ؟!
هر دو هارد رو با هم وصل مي كني ؟
( اگر آره master و slave رو رعايت مي كني ؟ )
هارد جديد پارتيشن بندي شده هست يا پارتيشن نداره ؟
تا چه مرحله اي مي ياد بالا ؟

موفق باشي.
يا علي.

1-تو همون داس میمونه . همون ارور که یه صفحه کاملا ابی هست و پایینش چنتا شماره هست.و نوشته که مشکل از هارد هست.جز ریستارت هم هیچ جوری نمیره
cpu 2.4 بقیشم یادم نیس ! الان یه هارد نو انداختم روش مشکلی نداره . منتها به بدنه کیس نباید وصل بشه

2- اره دیگه گفتم با هارد نو مشکلی ندارم بالا میاد . میخام ببینم اون هارد قدیمی که این ارور رو میده چطوری بالا بیارم

آها گفتم شايد 2 هارده مي خواي بياري بالا ...
اگر هارد قديميه از نظر سخت افزاري مشكل نداره ...
مي توني يبار ديگه پارتيشن بنديش كني ، مثلا با Fdisk و بعد فرمت ، شايد مشكل اينطوري داشته باشه ... البته اطلاعاتت مي پره ...
البته نمي دونم كجاي داس همچين اروري مي ده ، اگر دسترسي به setup داس داري ، نبايد مشكلي باشه ...
خودم يه هارد sata دارم كه كه خراب شده ، ديگه كاريش نمي شه كرد ... سرعتش بشدت كم شده ...
منظورم اينه كه همچين مشكلاتي ممكنه پيش بياد ...
يبار هم يكي از بچه ها انقدر هاردش رو پارتيشن بندي كرد كه ديگه دهن هارد بنده خدا سرويس شد و تمام كرد !
شما هم به ياد بيار قديما چه بلايي سرش آوردي ...
شايد اينم نفله شده باشه ...

موفق باشي.
يا علي.

ببینید یه ارور آبی رنگ هست که ویندوز بعدش سریع ریست میشه . بعضی وقتا موقع شروع اصلا داخل ویندوز نمیره این صفحه آبی میاد و سریع ریست میشه. میخام ببینم چیه این ارور ؟ آیا هارد ویروسیه یا بد سکتور گرفته و اصلا واسه چی بوجود میاد

ویندوز جدید میشه روش نصب کرد ولی مسئله اینه که من به اطلاعات ویندوز قدیم احتیاج دارم
قبلا مقاله ای در این مورد داخل فروم قرار دادم

امیدوارم کمک کنه

چگونه از چنگ صفحه آب مرگ فرار کنیم؟
پاور کامپیوترت کم میاره
اگخ مولتی متر داری برو رنج ولتاژ های استاندارد رو پیداکن بعدش با مولتی متر اندازه بگیر
این ارور فکر نمی کنم ربطی به پاور داشته باشه-رو سیستم های دیگه هم ارور میده
(۰۶-دى-۱۳۹۰, ۱۰:۵۴:۵۸)Di Di نوشته است: [ -> ]قبلا مقاله ای در این مورد داخل فروم قرار دادم

امیدوارم کمک کنه

چگونه از چنگ صفحه آب مرگ فرار کنیم؟

اره خودشه واقعا هم صفحه مرگه