ايران ويج

نسخه‌ی کامل: به كار گيري pc درون ربات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.
اول بايد بگم كه ربات من امدادگر واقعي هست Biggrin و به دلايلي ميخوام داخل ربات از يه كامپيوتر (البته نه كامل.مادربرد و يه سي پي يو و رم و هارد همين)استفاده كنم.
ميخواستم ببينم به نظرتون استفاده از اينايي كه گفتم بهترين راهه؟(از لحاظ هزينه و كارايي)
چون در ربات از باطري استفاده ميشه با اين شرايط به چند آمپر جريان نياز هست؟(براي pc)
راستش مهم ترين دليلي كه من ميخوام از يه كامپيوتر استفاده كنم اينه كه به راحتي ميشه با شبكه كردن لپتاپ و ربات از 802.11 با فركانس 5 گيگا استفاده كرد.بعدم قابليت انعطاف زياده يعني ميشه به راحتي هر كاري كه خواستي سر ربات در بياري.Whistleبه نظرتون راه بهتري هم هست؟(براي استفاده از واي فاي)Amaze
ببخشيد ديگه سوال زياد شد.Rolleyesجلو جلو هم از بروبچ ايران ويج (چه زود خودموني شدم) تشكر ميكنم.Clap
سلام
معذرت ميخوام شما تمام اين كارارو ميكنين تا با ويرلس لاهاش ارتباط برقرار كنين؟
اگه جوابتون آره هست فكر كنم راه خيلي ساده تري هم براي اين كار وجود داره . اونم اينه كه يه گوشي وايرلس دار بندازين توش كه نه مشكل وايرلس داشته باشين و نه مشكل باتري آمپر بالا . آخرشم ميتونين با يه برنامه با يكي از پورتاي ورودي خروجيش كاراتونو انجام بدين .
راستش استفاده از گوشي براي كار من مناسب نيست.Sad
بنظرتون راه ديگه اي وجود داره كه تا حد امكان بشه از كامپيوتر استفاده كرد؟
يا اصلا بايد از ماژولي چيزي استفاده بكنم؟كسايي كه امدادگر كار كردن براي رباتشون با توجه به اين كه استاندارد مسابقات داره به سمت واي فاي ميره از چي استفاده كردن؟Rolleyes
خوب دوست عزیز شما می تونید از ماژول های وایرلس استفاده کنید .

اگه بازم خیلی دوست داری از کامپیوتر استفاده کنی پیشنهادم به شما استفاده از مینی لپ تاب ها یا نت بوک هاست که هم وزن کمی دارن هم جریان کشی کمی دارن
ممنون از جوابتون.نت بوک ها که برای من مقرون به صرفه نیست.چون با هزینه ی اون میشه کارای بیشتری کرد.
در مورد ماژولای وایرلس یکم بیشتر توضیح میدین؟تو رنج 5 گیگاهرتز هم هست؟یعنی مثل این htm-r ها دیتا رو یک طرف بهش میدی اونطرفم میگیری؟
باز هم از توجهتون ممنونم.
بودنش که هست حالا توی این رنج نمی دونم بتونی پیدا کنی یا نه اره تقریبا مثل htmr از یه سمت اطلاعات میدی از طرف دیگه میگیری

اینم یه نمونه

[تصویر:  k4sst2se32zjqwfup9po.png]

این مقاله یه نگاه بنداز
اینجوری که خیلی کار راحته.ولی کجا گیر بیارم.شما اطلاعی ندارید؟حدود قیمتو ... همون 2.4ghz هم باشه یه کاریش میکنیم ارزششو داره.
قیمت ندارم ولی تهران پیدا میشه
يه چيز ديگه.به نظرتون يه كامپيوتر چند آمپر مصرف داره اگه بخواي 12 ولت بهش بدي؟
ببین دوست عزیز

شما باید پاور تغذیه کنی (البته اگه pc باشه) باید ببینی پاورت چند وات ؟
اگه هم لب تاب که خودش باطری داره همون کافی ....