سلام
راستش میخوام مودم adsl ای بخرم که هم اترنت برای کامپیوتر(کیس) داشته باشه و هم wi-fi برای لپ تاپ یا گوشی
و اینکه بشه همزمان هم از wifi و هم از اترنت استفاده کرد.
از شبکه و اینجور چیزا هیچی نمی دونم!! :)
گفتم بهتره شما راهنماییم کنید، چیز بدرد نخور نگیرم
و بودجه! حدود 60 الی 70 تومن
داشتم میگشتم اینو دیدم:
DLINK- DSL-2640B
چطوره؟ بدرد می خوره؟
براي خريد مودم ADSL چون شما مي خواهد از واير لس و هم از USB استفاده كنيد بهتر كه شما
مودم از مارك D-link واير لس كه هم براي كيس و هم براي بر قراري شبكه lan هست استفاده كنيد
قيمتش هم از 50 تا 350 هست
اوني هم كه شما گفتيد بد نيست
رضا جان ممنون.
linksys x2000 چطوره؟
http://homesupport.cisco.com/en-apac/sup...ways/X2000
انگار 80 دلاره
ایران هم میشه 90 تا :)
dlink ای که من بالا گفتم تا g ساپورت می کرد
ولی این n هم ساپورت میکنه
دوستان ی سوال
من میخوام از کابل ایترنتی که به pc وصل خواهد شد و هم wi-fi ، بطور همزمان استفاده کنم.
روتر(router) چیه؟ چیزی که من دنبالشم modem router هست یا cable router?
ویکی پدیا نگاه کردم ولی
(۱۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۴:۵۵:۴۱)salehjg نوشته است: [ -> ]دوستان ی سوال
من میخوام از کابل ایترنتی که به pc وصل خواهد شد و هم wi-fi ، بطور همزمان استفاده کنم.
روتر(router) چیه؟ چیزی که من دنبالشم modem router هست یا cable router?
ویکی پدیا نگاه کردم ولی
سلام دوست عزيز
الان هر مودم وايرلسي كه تو بازاره اين قابليتي كه شما ميخواين رو داره يعني ميتونيد به طور همزمان از تمام پورت هاتون (چه وايرلس و چه lan) استفاده كنين.
روتر تغريبا هم به اين معناست كه شما ميتونيد براي هر كدوم از پورتاتون يه آي پي دلخواه در نظر بگيرين.
و اما در مورد تفاوت قيمت مودم ها : تفاوت قيمت به چند دليله:
1- تعداد پورت هايي كه ساپورت ميكند (lan و وايرلس)
2- برد وايرلس
3- سرعت وايرلس
4- سرعت lan
5- ميزان سرعت ADSL كه ساپورت ميكنه
6- برند
با توجه به مطالب بالا اگر سرعت ADSLشما زير 1 Mbps هستش و تنها تعداد معدودي لپ تاپ يا گوشي ( حداكثر 15 تا) به طور همزمان ميخوان ازش استفاده كنن و نميخواين هيچ كدوم از كامپيوتر ها رو شبكه كنين يعني چيزي رو شير كنين و فاصله تا مودمتون حداكثر 80-100 متره برين ارزون ترين مودم ADSL وايرلس دارو كه TPLINK 8901 هستشو بخرين .
اگه ميخواين با همون سرعت ADSL كار كنين و نياز به شير كردن اطلاعات بين كامپيوتر ها هستين بهتره برين مدل هاي بين قيمت 50 - 60 هزار تومني Dlink رو بخرين
و اگر با سرعتADSL 20Mbps يا پايينتر نياز به برد بالا تر و تعداد كانكشن هاي (پورت هاي) بالاتر دارين بريد سراغ برند زايكسل يا لينك سيس با قيمت بالاتر از 100 هزار
البته براي تمام اين دسته بندي ها تمام برند ها مودم دارن ولي من به لحاظ اقتصادي ننوشتم. در ضمن با همه ان مودم ها ميتونين هارداتون شي(share)ر كنين ولي با اون ارزونا سرعت انتقال اطلاعت از طريق واير لس خيلي كمه نزديك به 2MBps ولي اون گرونتراش سرتتون تا حد LAN هم ميرسه.
اميدوارم مطالب بنده بدرتون بخوره.
سلام.
مودم منم Zyxel هست ، 4 تا lan connection و wireless هم داره و ...
قيمتش هم همونطور كه دوستمون گفت بالاي 100 هست ...
گير اصطلاحات شبكه اي هم نمي خواد بشي ...
چون باهاشون كاري نداري ...
موفق باشي.
يا علي.
مودم اگه می خوای بخری linksys بخر به نظر من ۴ پورت وایرلسش رو باید بخری که حدود ۹۰ قیمت داره
dlink نخر چون من ۲ تا دونش رو دارم خراب
تقریبا همه کمپانی ها این مدل رو دارن ولی من با linksys ها راحت ترم
البته ISP که می خوای اینترنت بگیر رو هم چک کن مثلا شاتل با بعضی از لینک سیس ها مشکل داره
ی سوال کوچولویه دیگه:
من که الان مودم adsl دارم که خروجی Ethernet داره
این برام بهتر نیست که یه روتر شبکه بگیرم تا خروجی مودم قدیمی رو به روتر وصل کنم و وایرلس بشه؟
اینطوری می تونم روتر وایرلس با کیفیت بالاتر(300مگابیت/ثانیه) با قیمت کمتری بگیرم . مودم روتر با همین قیمت سرعتش 54 مگابیت/ثانیه است!!
مشکلی پیش نمیاد؟
---------------------------------------------
ویرایش:
عصر پرسیدم
گفتن که اونوقت باید بجای روتر، access pointباید بگیری
چون مودمی که داری خودش روتره
دوستان سلام
من همین الان عضو این سایت شدم تا از شما یه سوال بپرسم و کمک بگیرم
من میخوام توی خونمون اینترنت بی سیم داشته باشم. اون قدر قدرت داشته باشه که 2 طبقه رو ساپورت کنه
از اون طرف هم میخوام بین لب تاپ و پی سی یه شبکه داشته باشم
برای این کار نیاز به چه تجهیزاتی دارم؟شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید
من تعریف لینک سیس رو زیاد شنیدم. نظر شما چیه؟
با تشکر
من میکرو تیک رو پیشنهاد میدم