ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس برنامه براي گذاشتن رمز روي ويندوز بعد از ريستارت يا خاموش شدن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.

(۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۹:۳۹:۲۳)rap0661 نوشته است: [ -> ]نذاره به آسوني نشه نصب ويندوز كنيم
و كاري بكنه كه نشه نصب ويندوز كرد

(۲۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۰۱:۳۰)rap0661 نوشته است: [ -> ]نشه نصب ویندوز بشه به این آسونی

جمله بندیت منو کشته. منو یاد گذشته امین تتو میندازی.

یه بار عرض کردم. شما نمیتونی داخل ویندوز نرم افزاری اجرا کنی که جلوی نصب ویندوز رو بگیره.
چون هنگام نصب ویندوز سیستم با سیدی بوت میشه و اصلا نرم افزارهایی که قبلا روی ویندوز قبلی اجرا شده بودن دیگه اجرا نمیشن.
[/quote]

(۲۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۰۱:۳۰)rap0661 نوشته است: [ -> ]نشه نصب ویندوز بشه به این آسونی

جمله بندیت منو کشته. منو یاد گذشته امین تتو میندازی.

یه بار عرض کردم. شما نمیتونی داخل ویندوز نرم افزاری اجرا کنی که جلوی نصب ویندوز رو بگیره.
چون هنگام نصب ویندوز سیستم با سیدی بوت میشه و اصلا نرم افزارهایی که قبلا روی ویندوز قبلی اجرا شده بودن دیگه اجرا نمیشن.
[/quote]

پیمان جان با من مشکلی داری ؟ اگر هست بگید .

دوست عزیز با ویژوال بیسیک 6 امکان پذیر نیست.
در یک صورت اینکه بیایی روی سکتور 0 ویرایش کنی ما با دستگاه یه کارهای میتونستیم کنیم اما نمیدونم یکی از همین بچه های ایران ویج که سابقه خوبی هم تو برنامه نویسی دلفی دارن میگفتن تونستن ویرایش کنن (من ندیدم فقط شنیدم همین )

بنظر من راحت بیا یه کار کن یه چکش بردار شب دزدکی برو بزن کیسشو له کن راحت و اسون Biggrin
امین جان این جمله بندی شما الان خیلی خیلی بهتر از قبل شده اما بازهم تو هر پست بالای دو خطی که می نویسی

کلا دستور زبان فارسی رو لگدمال می کنی و می ری!

نقل قول: دوست عزیز با ویژوال بیسیک 6 امکان پذیر نمیباشید !

نقل قول: ..و تونستم به حتی نوع فریم هم دستیابی پیدا کنم اما به هیچ عنوان نتونستم...

(اینها شاهکارهای همین دوساعت پیش هستن!)

من موقعی که اینجور پست ها رو می خونم بیشتر فکر می کنم شایدبا Google Translate تولید شده اما وقتی

غلط امایی هایی مثل این رو می بینیم مطمئن می شم که این فقط شاهکار خودته!Wink

نقل قول: به هر حال دیگه بعد ازنکه کلاس تعمیرات پی سی نوت بوک رفتم میگم اثلا دیگه نیمشه کاری کرد !
البته منم با شما مشکلی ندارم فقط خواستم بگم منظور آقا پیمان چیه.
(۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۶:۳۴:۱۱)Di Di نوشته است: [ -> ]امین جان این جمله بندی شما الان خیلی خیلی بهتر از قبل شده اما بازهم تو هر پست بالای دو خطی که می نویسی

کلا دستور زبان فارسی رو لگدمال می کنی و می ری!

نقل قول: دوست عزیز با ویژوال بیسیک 6 امکان پذیر نمیباشید !

نقل قول: ..و تونستم به حتی نوع فریم هم دستیابی پیدا کنم اما به هیچ عنوان نتونستم...

(اینها شاهکارهای همین دوساعت پیش هستن!)

من موقعی که اینجور پست ها رو می خونم بیشتر فکر می کنم شایدبا Google Translate تولید شده اما وقتی

غلط امایی هایی مثل این رو می بینیم مطمئن می شم که این فقط شاهکار خودته!Wink

نقل قول: به هر حال دیگه بعد ازنکه کلاس تعمیرات پی سی نوت بوک رفتم میگم اثلا دیگه نیمشه کاری کرد !
البته منم با شما مشکلی ندارم فقط خواستم بگم منظور آقا پیمان چیه.

di di خان من 24 ساعت پا نوت بوکم هستم
تو کیبردم شربت ریخته با اسپری تمیز کردم اما تو تایپ بعضی موفع ها با مشکل مواجه میشم.
دی دی خان من حوصله کل کل با کسی ندارم.

من خیلی سریع تایپ میکنم نگاه پستم نکردم که ویرایش کنم در ضمن سرعتم هم خیلی کمه با ultra و irancell زپرتی اومدم که باید برا باز کردن صفحه جون بکنم.
من تا حالا تو این فروم بودم به قول شما بد تایپ کردم دیوونه وار یا بی سوادم خدا رو شکر مدیون به شما نیستم تا حالا 1 خط از شما چیزی یاد نگرفتم و به کارم نیومده
بهتره بحث رو ادامه ندهیم.
و نیازی به اثبات کردن ندارم نه مدرکی میدن نه پولی میدن
من همیشه بهتون و سطح سوادتون احترام گذاشتم امیدوارم هم احترام بزارید.
موفق باشید
دوستان بیخیال شید هممون مشکل داریم تو جمله بندی هممون مشکلاتی داریم حالا من اومدم با سرعت زیاد تایپ کردم حواسم نبود یکی از دوستان خوابش میومد یا یکی دیگه از دوستان مشکلی داشتو.........

دیگه برنامه ها مون هم که میسازیم همشون خطا میده

بگذریم دوستان من گفتم کاری کنه که مثلا نشه ب f8 یا همچین چیزی بره رو نصب یا بهتر بگم بیاد فایل boot.ini درایو ویندوز را پاک کنه بعد همین فایا را دوباره بسازه البته فقط بسازه و خالی باشه که ویندوز دچار مشکل بشه و نشه بوت بشه و با همین کار هم دیگه فکر کنم نتونه ویندوز بیاد بابا یا همچین چیزی دوستان کسی فکری یا روش جدیدی نداره
سلام.
امین جان من که گفتم یاد گذشته امین تتو میندازی. یعنی یه جورایی ازت تعریف کردم که الآن متحول شدی.
ضمن این که شما هم دیگه تتو نیستی و تغییر هویت دادی. خودت خودت رو لو دادی.

در ضمن من یه شوخی کوچیک باهات کردم. چرا این قدر مساله رو بزرگ میکنی. بخند و با شوخی پاسخ بده.

ولی این که میگی چیزی از فروم یاد نگرفتی آخر بی معرفتی و بی انصافیه. همه ما این جا از هم مطالب مفید یاد گرفتیم.
(۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۲۲:۵۵:۲۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
امین جان من که گفتم یاد گذشته امین تتو میندازی. یعنی یه جورایی ازت تعریف کردم که الآن متحول شدی.
ضمن این که شما هم دیگه تتو نیستی و تغییر هویت دادی. خودت خودت رو لو دادی.

در ضمن من یه شوخی کوچیک باهات کردم. چرا این قدر مساله رو بزرگ میکنی. بخند و با شوخی پاسخ بده.

ولی این که میگی چیزی از فروم یاد نگرفتی آخر بی معرفتی و بی انصافیه. همه ما این جا از هم مطالب مفید یاد گرفتیم.

سلام پیمان جان
تو که منو دیدی خوب میشناسی
شرمنده
از این شوخی ها کن اگر حرفی زدم که کسیو ناراحت کردم ( به عنوان داداش کوچلتون منو ببینید ) Heart
پیمان جان معذرت میخوام
خیلی شرمندت شدم و خجالت کشیدم Heart
دوستان کسی نیست
(۱۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۹:۴۲:۰۴)rap0661 نوشته است: [ -> ]دوستان کسی نیست
ببین دوست عزیز برنامه هایی که با وی بی مینویسیم تحت ویندوز اجرا میشن و این یعنی وقتی ویندوز لود شد اجرا میشن!شما میتوند تو کرنل دست ببرید و ویندوز را خراب کنید همین!فکر نکنم با وی بی بشه کار بیشتری انجام داد

صفحه‌ها: 1 2