سلام دوستان عزیز
من برای قفل نرم افزارم از شماره سریال درایو سی طرف استفاده میکردم که بعد از تغییر ویندوز(فرمت درایو)شماره سریال هم تغییر میکرد و این اصلا خوب نیست!
بخاطر همین به این فکر افتادم از فلش به جای درایو سی استفاده کنم! چطوری باید دراو فلش(یو اس پی)را پیدا کنم؟
در کل استفاده از این روش را پیشنهاد میکنید یا خیر؟
خیر این روش مناسبی نیست به همون دلیلی که نمی شه از شماره سریال درایو C استفاده کرد
در ضمن بهتره بدونید می شه به سادگی شماره سریال هر درایوی رو تغییر داد!
بهتره از شماره سریال هارد دیسک استفاده کنید، من قبلا داخل فروم سورس کد به دست آوردن شماره سریال انواع هاردها
رو گذاشتم که بهتره از اون استفاده کنید.
ممنون DiDiجان
اگر منظورتون
اینجاست به همان دلایلی که در اون تاپیک گفته شده جواب نمیده!نرم افزار هایی که قفل های شبیه به فلش استفاده میکنند چطوریه روش کارشون؟
سلام.
اگه منظورت دانگل هست یه قفل سخت افزاری هست. نه یه فلش خالی که از شماره سریال درایوش استفاده کنیم.
روی قفل های سخت افزاری برنامه ای مخصوصی هست و در کنار قفل یه کامپوننت به شما میدن که کار چک کردن قفل رو انجام میده.
(۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۵۱:۱۰)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
اگه منظورت دانگل هست یه قفل سخت افزاری هست. نه یه فلش خالی که از شماره سریال درایوش استفاده کنیم.
روی قفل های سخت افزاری برنامه ای مخصوصی هست و در کنار قفل یه کامپوننت به شما میدن که کار چک کردن قفل رو انجام میده.
از نظر امنیتی چطورهستن این قفلها!قیمتشون چنده؟از کجا باید تهیه کنم؟
سلام.
من یه شرکتی میشناسم که 7 یا 8 تومن هر قفل رو میده.
باهاشون که صحبت میکردم گفتن تا حالا 1 مورد هم گزارش شکسته شدن قفلشون رو نداشتن.
الآن شمارش رو ندارم باید از دوستم بگیرم.
خوب من هم این سورس رو به همون دلایلی که تو اون جا گفته شد قرار دادم تا شماره سریال همه جور هاردی رو بده دیگه!
اون کد ها واسم جواب نداد!یعنی جواب میداد یکی در میان!یه سیستم اوکی بود یکی...
ممنون میشم راهنمایی کنید بیشتر
خوب می شه شما بگید رو چه سیستم هایی جواب نمی ده؟ یعنی مثلا رو Sata جواب نمی ده یا .....؟؟
من تا حالا با سیستمی برخورد نکردم که این روش جواب نده
من واسه دوستم ایمیل کردم نمیدونم سیستمش چطوری هستش!اصلا بار اول که از شماره سریال cpuاستفاده کردم که مشایه به دست اومد
سلام.
برنامه دیدی جان سریال هاردو میده نه cpu.