ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از بافر در سنسور مسیر یاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

می خواستم سنسور فرستنده و گیرنده ی 3 میلی متری رو با یک بافر به میکرو وصل کنم
قبلا توی روباتم از اپ امپ استفاده کردم سرعت پاسخوییش خیلی کمه و نیاز به تنظیم داره و کافیه جنس زمین یک دست نباشه هزارتا درد سر درست میشه چند روز پیش توی مسابقات دیدم بچه ها فقط از لچ و بافر استفاده کردن

میشه مدل مناسب ای سی بافر و نحوی اتصال خروجی و ورودی های بافر رو برام توضیح بدین و درضمن این لچ چی بید؟؟؟

با تشکر فراوان
سلام

ولی بهترین مدل که بیشتر برای این کار استفاده می شه 74245

دیتا شیت
شما به بزرگواری خودتون ببخشید جوان هستیم و تازه وارد!!!!

پس باید مستقیما گیرنده ی مادون قرمز را به بافر وصل کنیم و وخروجی بافر را به میکرو
درست گفتم؟؟؟
اره درسته
بعدشم بهتره از یک مقاومت بالا برنده ولتاژ یا کاهنده استفاده کنید (بسته به برنامه از یکی از اینها استفاده کنید)
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید مقاومت را کجا بذار و از چه نوعی باشه
مقاومت که نوع نداره یک مقاومت 1 کیلویی رو به مثبت یا منفی تغذیه مدارت وصل می کنی بعد پایه دیگرو به پایه میکرو وصل می کنی که قرار ورودی یا خروجی داشته باشه

اگه به مثبت وصل باشه میشه پول آپ و اگه منفی پول دان
سلام من توی مدار روباتم از بافر استفاده کردم و مقاومت بالا کشنده رو به گیرنده ها وصل کردم میخاستم بدونم چه مقاوتی واسه این کار خوبه؟؟؟؟؟
من 10 کیلو وصل کردم خوب جواب نداد
بستگی به نوع سنسور هم داره. خوبه آزمایش کنید و نتیجه صحیح تر رو انتخاب کنید. توسط یک ولوم، بهتر برای آزمایش یک مقاومت 100 اهم با ولوم سری کنید تا از اتصال کوتاه شدن جلوگیری شود.