ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوزاندن قطعات سخت افزاري
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
تا حالا تو محیط بایوس رفتی ؟
یه سیستم کنترل کننده درجه سی پی یو داریم وقتی درجه از یه جد بره بالاتر سیستم خاموش میکنه تا خنک هم نشه سیستم استارت نمیخوره
در واقع هیچ راهی نیست مخصوصا در مادربردهای جدید !
اگر راهی بود مطمئن باش خیلی ها اینکارو کرده بودن
سلام.
تازه قبل از خاموش شدن هم یه دمایی برای آلارم داره. شروع میکنه به بوق زدن که داغ کردم. بعد باید کارکرد cpu رو بیاری پایین تا خنک شه و صدای بوقش قطع شه.
دوستان مال گرافیک چی من خودم تست کردم رو گرافیک گرافیک با خاک یکسان شد و الان سیستمی که تست کردم روش خدا رحم کرد آنبرد داره و گرنه باید سیستم را بیخیال میشدم البته ناگفته نماند من دستی فن را از کار انداختم به خدا صدای از تو کیس در اومد گفتم بمب ترکید یکی از قطعاتش منفجر شد
سلام.

(۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۹:۴۳:۳۴)rap0661 نوشته است: [ -> ]دوستان مال گرافیک چی من خودم تست کردم رو گرافیک گرافیک با خاک یکسان شد و الان سیستمی که تست کردم روش خدا رحم کرد آنبرد داره و گرنه باید سیستم را بیخیال میشدم البته ناگفته نماند من دستی فن را از کار انداختم به خدا صدای از تو کیس در اومد گفتم بمب ترکید یکی از قطعاتش منفجر شد

مشکل جمله بندی به کنار. مشکل دروغ گفتن هم داری.
rap0661
تنها چیز که امکان صدای شنیدن انفجار داره از پاوره اونم با منفجر شدن خازن ها -)
شما به هیچ عنوان و هیچ کس روی کره زمین با جرات میتونم بگم نمیتونه فن گرافیکو از کار بندازه
چون بیشتر فن ها مستقیم برق میاد داخل مدار !
گرافیک انبرد هم باشه (جالبی به اینه که خیلی از گرافیک های انبرد فن ندارند )
شما حتی فن گرافیک از کار بندازی یه چیز داریم به اسم جی پی یو
وقتی داغ بشه و بخواد رندر کنه تصویر سیستم میریزه به هم که خود کاربر متوجه ایراد میشه و سیستم خودشو خاموش میکنه
کاربر که خر شرک نیست که !
من فقط بعد از تحقیقات زیادی که کردم تونستم یه سری از کارت گرافیک های nvidia رو اورکلاک کنم اونم تا یه حد تونستم اورکلاک کنم و بی فایده بود ! (در صورتی هم میشد اینکارو کرد که درایور گرافیکی کامل هم نصب باشه )
سورسشو نوشتم ولی کار کاملا بی فایده ای است چون تا حرارت بره بالا خود کاربر میفهمه !
این کار به هیچ عنوان امکان پذیر نمیباشد.
و تقاضا میشه از دوستان دیگه این تایپک رو ادامه ندهیم.
و دوست عزیز از شما خواهش میشود به جای خراب کاری بیا برو چند تا چیز خوب یاد بگیر یه برنامه بنویس برو ثبتش کن و بشین چند تا برنامه درست حسابی بنویس
این کارها چیه ؟
موفق باشید

دروغ چی داداش مگه من من سرم زیز گیوتینه که روغ بگم یعنی باید تصویری ازش فیلم میگرفتیم تا باورت میشد داداش اونم تصادفی بود من اولش هم گفتم که میخواهی باور بکنی بکنید نمیکنید هم نکنید حالا تو گیر دادای به من که ببینم روغ میگم یا نه باور نداری خودت تست کن ببین چی میشه اگه فکر میکنی ما دروغ میگیم
بابا کارت گرایک (مستقل بود به قول بچه ها) داداش یه گرافیک 256 جیفرس بود که ما اومدم فنش را که با یه رابط وصل بود جدا کردیم همین وبس بعدش هم همون شد که گفتم باور نمیکنید این دیگه من چکار کنم قرآن بیارم بزارم جلوتون تا باور کنید
(۲۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۰۴:۴۴)rap0661 نوشته است: [ -> ]باور نداری خودت تست کن ببین چی میشه

فن گرافیک انبرد رو غیر فعال کنی هیچ اتفاقی نمیفته Wink
(۲۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۰۴:۴۴)rap0661 نوشته است: [ -> ]خودت تست کن ببین چی میشه اگه فکر میکنی ما دروغ میگیم
بابا کارت گرایک (مستقل بود به قول بچه ها) داداش یه گرافیک 256 جیفرس بود که ما اومدم فنش را که با یه رابط وصل بود جدا کردیم همین وبس بعدش هم همون شد که گفتم باور نمیکنید این دیگه من چکار کنم قرآن بیارم بزارم جلوتون تا باور کنید

[تصویر:  1323179226.jpg]

چندين بار دمای CPU و GPU من از 100 درجه گذشته حتی يه بار يادم رفته بود سوکت فن CPU رو وصل کنم
تنها اتفاقی که ميوفته اينه کامپيوتر خاموش ميشه و اگه دباره روشنش کنی و داماش هنوز بالا باشه آلارم ميزنه

والا بلا ما تست کردیم کارت گرافیک سوخت حالا من چه میدونم برای چی مال شما نمیسوزه
نه اینجوری نمی شه !

کارت گرافیکت رو بفرست ما بررسیش کنیم ببینیم چطور سوخته.
روزی یک نفر گیر میده آقا با پست پیشتاز بفرستم یا خودم بیارم

دوستان والا بلا سوخت رفت هوا حالا یا مشکل جای دیگه ای بود سوخت یا ما این کار را کردیم سوخت را شما باید تشخیص بدهید چون زیاد سر از این کار ها در میاورید
صفحه‌ها: 1 2 3