ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوزاندن قطعات سخت افزاري
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با عرض سلام
تا حالا هر سوالي بوده شما جواب داديد.ماشاءا...
ولي حالا من سوالم اينه كه ميشه يه برنامه اي با وي بي نوشت كه يكي از سخت افزار هاي كامپيوتر بسوزه؟مثلا" رم يا كارت گرافيك . نميخوام ازش سوءاستفاده بكنم ولي مي خوام ببينم ميشه اي كار ها رو هم با توابع API كرد يا نه ؟
(۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۲۳:۴۱:۵۰)Hamidreza95 نوشته است: [ -> ]با عرض سلام
تا حالا هر سوالي بوده شما جواب داديد.ماشاءا...
ولي حالا من سوالم اينه كه ميشه يه برنامه اي با وي بي نوشت كه يكي از سخت افزار هاي كامپيوتر بسوزه؟مثلا" رم يا كارت گرافيك . نميخوام ازش سوءاستفاده بكنم ولي مي خوام ببينم ميشه اي كار ها رو هم با توابع API كرد يا نه ؟
سلام
خوب هستيد
نميشه
به اميد ديدار
فقط ميشه اور كلاك كرد اونم نميسوزونه فقط یکی از دانشمندان و برنامه نویس ناسا بود فکر کنم توی هرتز مانتیور دستکاریش میکرد میتونست با بالا بردن هرتز مانتیور رو بترکونه فقط یک نفر تونسته
نه نمیشه اینو همه میگن اگر هم بشه مگه با اسمبلی چیزی شاید بشه
با اونم نمیشه مخصوصا رو مادربردهای جدید که رو تمام برد کنترل داره !
روی مادربورد های جدید مخصوصا 2 سال گذشته از فناوریی استفاده شده که تا زمان غیر فعال نشودنش به شما اجازه نمی ده فرکانس بیش از حد مجاز ببرید پس فکر نکنم بشه در این مورد کاری کرد درمورد ترکیدن مانیتور اره منم شنیدم 7 8 سال پیش بود فکر کنم انم فقد مانیتور هایی قدیمی می تونست بسوزونه (لامپ تصویر) نه که بترکونه
والا من چند سال پیش گفتم میترکونه
به هر حال دیگه بعد ازنکه کلاس تعمیرات پی سی نوت بوک رفتم میگم اثلا دیگه نیمشه کاری کرد !
سلام.
امین یادته ویروس سوزوندن cpu و هارد نوشته بودی؟ کل فروم رو به جون هم انداخته بودی. بالاخره به حرف ما رسیدی.

جالبه با بالا رفتن اطلاعاتت صحبت کردنت هم متحول شده.
(۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۲:۳۷:۱۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
امین یادته ویروس سوزوندن cpu و هارد نوشته بودی؟ کل فروم رو به جون هم انداخته بودی. بالاخره به حرف ما رسیدی.

جالبه با بالا رفتن اطلاعاتت صحبت کردنت هم متحول شده.
سلام
اون موقع فکر کنم 3 ساله بشه پیمان جان
اون سورس ادعا چند تا فروم معتبر ایرانی بود فکر کنم هنوز پستشون باشه Biggrin
ما هم قول اعتبار خوردیم Biggrin
ولی الان خوب یه برنامه برای پروگرام کردن فریمور هارد دیسک خدا رو شکر نوشتم.
و تونستم به حتی نوع فریم هم دستیابی پیدا کنم(منظروم از نوع مدل فریم ور یا همان sn بخصوصش بود) ولی به هیچ عنوان نتونستم روی فریم ور هارد دیسک بنویسم(با دستگاه پروگرامر میشه که ربطی به سوزاندن هم نداره)
موفق باشید
دوستان یک را هست اگه بشه با اسمبلی کاری کرد که فن خنک کننده cpu یا کارت گرافیک غیر فعال بشه خود به خود میسوزه اگه بشه البته ما چند ترم قبل اسمبلی را پاس کردم خیلی کارایی بالای داره هر کس بلد باشه با هاش کار کنه

دوستان این راحل میشه یا نه رو فن کار کرد
فکر کرديد توليد کنندگان سخت افزار فکر گرم شدن قطعات رو نکردن؟ بيخودی خودت رو خسته نکن همچين چيزی امکان نداره
در نهايت حتی اگه با دست هم فن CPU يا کارت گرافيک رو نگه داريد و دمای قطعه بيشتر از حد معين بشه کامپيوتر به صورت خودکار خاموش خواهد شد
صفحه‌ها: 1 2 3