ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواندن سطح ولتاژ با مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

دوستان من میخوام با برنامه بسکام و میکرو اتمگا 8 سطح ولتاژ رو سنس کنم و روی السیدی کلمه ای رو بنویسم يعني ميخواهم اگر سطح ولتاژ من كمتر از 2 ولت بود كلمه low واگر بيشتر از 4 ولت بود كلمه high را نمايش دهم.
در واقع قصد دارم توسط AD خود میکرو این مقادیر رو بخونم . من تا بحال با مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو کار نکردم .
الان 3تاسئوال برام پيش اومده اينكه :
1) ولتاژ من داره دائم توسط adc خوانده ميشود من هر دفعه كه ميخوام اين ولتاژ را چك كنم آيا بايد adc متوقف كنم؟اينجوري از دادههايي كه به پينم مياد عقب ميفتم؟پس چه كار بايد كرد؟
2)من مقدار Adc را ميخوانم ودرون يك متغير از نوع word‌قرار ميدهم حالا چجوري بايد بفهمم آن عدد برابر سطح ولتاژ 2 ولت ويا 4 ولت است ؟ منظورم اين است كه مبدل اين اعدادي كه ميخواند را بر چه اساسي نشون ميده كه من بتونم با يكسري عمليات رياضي بفهمم دقيقا الان در چه سطح ولتاژي هستم؟
3) اگر من از Adc‌ميكروم فقط از يك كانال آن استفاده كنم يعني تنها از يك پين portc دارم استفاده ميكنم آيا از بقيه پورت ميتونم به عنوان i/o استفاده كنم چون من براي السيدي نيازش دارم .

پيشاپيش از همه دوستان كه كمك ميكنند ممنونم
سلام..
دوسته من میکرو به ازای 5 ولت 1024 و 0 ولت که 0 برمیگردونه..
شما مقدار adc رو بر 204.6 تقسیم کن میشه ولتاژ ورودیت..
نمیشه از پایه های دیگه پورت c به عنوان i/o استفاده کنی
1.نه لازم نیست هر دفع متوقفش کنی مقدار آنالوگ ورودی به پایه ADC زمانی که شما Start Adc میزنید در حال وارد شودن هست و نیازی به متوقف کردن اون نیست و با کم زیاد شودن سطح ولتاز این مقدار (ADC) تغییر می کنه

2. برای بالا ترین ولتاژ ADC که 4.7 ولته مقدار 1024 قرار میگیره و برای 0 ولت هم مقدار 0 شما می تونید از یک تناسب ساده استفاده کنید

3.دقیق نمی دونم ولی وقتی شما ADC تعریف می کنید porta از حالت I/O خارج میشه و به مود ADC وارد میشه پس نباید بتونید از این پورد در حالت ADC به عنوان I/O استفاده کنید
سلام
عزيز شما بقيه پورت را به صورت پين و ورودي يا خروجي تعريف كن مثلا config pina.2 = output
پاينده باشي

من تست کرد در ست اگه یک pin جدا تعریف کنی میشه
(۲۵-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۵۹:۱۰)rdscience نوشته است: [ -> ]سلام
عزيز شما بقيه پورت را به صورت پين و ورودي يا خروجي تعريف كن مثلا config pina.2 = output
پاينده باشي