ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جواب شما چيه تو رو خدا اومدي بي جواب نرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آيا من من برنامه نويسم
من مصطفي مراديان 18 سالمه امسال ديپلم گرفتم خيلي برنامه ساختم
به برنامه نويسي شبکه و اينترنت.کار با ديتابيس .ساخت کامژوننت . کار با صدا و تصوير در vb و ..... مصلت هستم چند برنامه هک نوشتم و چند کرم هم نوشتم که تا حالا توسط آنتي ويروس هاي معروف شناسايي نشدن و چند تا ويروس خلي خوش مزه
این دیگه چطور پستی هست. دوست عزیز هیچ برنامه نویسی نمیتونه ادعا کنه همه چی بلده!!!
سلام.
این مساله نسبیه.
مثلا من میگم من کلاس پنجم دبستان هستم. خواندن و نوشتن رو کاملا مسلط هستم. جدول ضرب رو هم حفظ هستم. درس علوم هم 20 شدم. آیا من با سوادم؟
با سواد داریم تا با سواد. اگه سواد رو صرفا خواندن و نوشتن فرض کنیم آره با سوادم. اما اگه سواد رو تخصص فرض کنیم "مثل زمانی که میگیم طرف آدم با سواد و پریه" نه با سواد نیستم.

حالا در مورد شمام به همین صورت. دنیای برنامه نویسی اون قدر گسترده هست که انتها نداره و هیچ کس نمیتونه بگه من همه چی رو میدونم.

اما در مورد شما یه نکته مثبت هست و اون سن و میزان اطلاعاتت هست. اگه مواردی رو که گفتی رو واقعا مسلط باشی برای سن 18 سالگی خیلی خوبه و در آینده میتونی یه برنامه نویس حرفه ای بشی.
mOSTEFEA
این چیزهای که گفتی همشون سمپل دارن
دوست عزيز عنوان متناسب با سؤالت برای تاپيک ها انتخاب کن
و اگه قصد معرفی کردن خودت رو داری برو تو اين تاپيک

http://www.iranled.com/forum/thread-5447-page-14.html