ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل ولتاژ باتری از 12به 24
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان

آیا مداری وجود داره و یا میشه طراحی کرد که با اون بتوان ولتاژ ورودی رو درخروجی مداردو برابر کرد! من می خوام ولتاژ 12باتری رو به 24ولت جریان مستقیم تبدیل کنم و یه نیاز حیاتی بهش دارم!
به هیچ عنوان امکان اضافه کردن باتری وجود نداره!
وفقط ولتاژ12باتری در دسترسمه!
خواهشمندم بنده را کمک کنید!
سلام.

مدار هاي 2برابر كننده وجود داره ، اما لحظه اي هستن ، و اگر بار زياد يا متوسط جريان بكشه ، ولتاژ افت مي كنه ...
اگر منبع AC بود ، مشكلي نبود ، اما حالا DC هست ... ، بهتره باتري رو عوض كنيد ...

اين عبارت رو هم در google سرچ كنيد ...

thief jole
ممكنه بدردتون بخوره ...

ممكنه غلط املايي داشته باشه ... !

موفق باشيد.
يا علي.
خب هرچی سرچ کردم مداری پیدا نکردم
درضمن جریان حدود 1 آمپر با ولتاز24 لازم دارم

اگه ممکنه شما مدار دوبرابر کننده ی ولتاژ دی سی رو اینجا قرار بدید!

بهش خیلی نیاز دارم
این چیزی که می خوای رو بهش می گن boot up یا step up
البته مدار های بهتری هم هست
اینو ببین
[attachment=6726]
سلام.

مدار thief jole كه خيلي معروفه ... ( تحليل مدارش رو ببين ، خيلي جالبه ... )

يه مدار هم با توضيحاتش از كتاب 303 مدار پيوست كردم ، ببينش ...

موفق باشي.
يا علي.
خیلی ممنونمsharin

میشه یه توضیح بدید که این مداری که از کتاب 303گذاشتید چقدر جریان میشه ازش کشید چون من می خوام توی روبات مسیر یاب ازش استفاده کنم که دوتا موتور 800دور بر دقیقه داره!
(۲۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۱۳:۴۳)Mouda نوشته است: [ -> ]خیلی ممنونمsharin

میشه یه توضیح بدید که این مداری که از کتاب 303گذاشتید چقدر جریان میشه ازش کشید چون من می خوام توی روبات مسیر یاب ازش استفاده کنم که دوتا موتور 800دور بر دقیقه داره!

سلام
فكر نكنم اين مدار به درد كارت بخوره چون حد اكثر جرياني كه ميتونه بده 70 ميلي هست و در صورتي كه براي چرخوندن يه آرميچر كوچيك بايد 300 ميلي جريان بدي .
پيشنهاد ميكنم يه اينورتر بزاري و بعدش با ترانس ببريش بالا و دوباره جريان مستقيم (DC) كني.
آخه چه جوری اینورتر بذارم درصورتی که نباید وزن مدار زیاد نشه
می گم که باید سویچینگ بزاری اون نقشه ای که من گذاشتم با 555 بود ای سی هاشم توی بازار هست ولی هرچی فکر کردم شمارش یادم نیومد
تا چند آمپر هم می تونه بهت جربان بده
مهندس امین زاده عزیز سلامSmile
من این مدار رو درست متوجه نمی شم ورودی و خروجی رو نمی تونم تشخیص بدم
الان اگه 12ولت DCبهش بدم چند ولت در خروجی تحویل می ده؟

خواهش میکنم کمکم کنیدSad
(۳۰-شهریور-۱۳۹۰, ۰۸:۴۹:۴۴)Mouda نوشته است: [ -> ]آخه چه جوری اینورتر بذارم درصورتی که نباید وزن مدار زیاد نشه

سلام
خيلي ممنون ازينكه اين قدر مودبانه به من جواب دادين.
صفحه‌ها: 1 2 3