سلام دوستان چون عجله دارم سريع ميرم سر اصل مطلب من سورس يک نرم افزاري مي خوام از صفر شروع کنه رمز رو روي وبلاگ مورد نظر امتحان کنه تا به رمز اصلي برسه و رمز رو نشون بده دوستان کسي اين سورس رو داره تو رو خدا کمک کنيد

(۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۴:۵۷:۵۶)mOSTEFEA نوشته است: [ -> ]سلام دوستان چون عجله دارم سريع ميرم سر اصل مطلب من سورس يک نرم افزاري مي خوام از صفر شروع کنه رمز رو روي وبلاگ مورد نظر امتحان کنه تا به رمز اصلي برسه و رمز رو نشون بده دوستان کسي اين سورس رو داره تو رو خدا کمک کنيد
سلام
مثلا user name
10 رقمه
پسوورد
10 رقمه
بعدش یخوای اینها پیدا کنی اونم رو وبلاگ ایرانی
فقط پسورد user name رو نمي خوام دوست عزيز
تازه من به نصيحت خودتون عمل کردم تو رو خدا کمک کنيد من يک نرم افزاري رو ديدم اين کار رو مي کرد البته چند سال پيش ديگه از کار افتاده ولي من سورس هم چين نرم افزاري رو مي خوام
دوستان يعني کسي در اين حد نيست که در اين مورد به من کمک کنه
ماشاالله چشم بد کور وقت حرف جهان حريفمون نيست وقت عمل همه گير مي کنيم
نمي دونم چرا کاش بر عکس بود
منم یه نمونه دیدم که این کار را میکرد و یه فایل تکس بهش میدادی از رمز و برنامه شروع میکرد به تست کردن و اگر رمز درست بود باز میکرد فکر کنم برای بلاگفا بود همین 2 ماه پیش بود چشمم بهش خورد تو یه سایت ایرانی
میشه ولی یکم کار میبره و من هم زیاد حرفه ای نیستم وگرنه کاری برات میکردم
دوستان يعني کسي سورس اينو نداره
کمک کنيد به خودتون ميگيد حرفه اي
ضمن این که شما باید پروژت رو شروع کنی و مشکلات پروژت رو این جا مطرح کنی. نه این که بگی این پروژه رو میخوام.
در مورد درخواستت هم بگم که کرک ادمین ویندوز با این روش که سند و ریسیو نداریم و همه چی لوکال هست اگه پسورد 4 5 کاراکتر باشه زمان زیادی میبره تا جواب بده. حالا اگه پسورد 7 8 10 کاراکتری باشه که باید کلا بی خیال پسورد بشی.
حالا تو وب که شما با یه سرور از طریقه شبکه و نت در ارتباطی و خیلی مسایل مثل ترافیک شبکه و سرعت پاسخ دهی اون سرور و ... بر سرعت کار تاثیر گذارن نتیجه کار ممکنه حتی به سنت قد نده.
من نرم افزار کرک ادمین ویندوز رو تحت شبکه نوشتم. یادمه وقتی تو شرکت تستش میکردم و تعداد کاراکتر پسورد رو بالا در نظر میگرفتم تخمین میزد 100 سال دیگه به جواب میرسه.
سرعت چک کردن پسوردها 14 15 پسورد در ثانیه بود. رو یه سیستم قوی 4 هسته ای. در واقع فقط شبکه سرعت کارم رو پایین میورد. خوب اون جا یه شبکه لوکاله که باز سرعتش از ارتباط با وب بالاتره. رو وب 100% شما سرعت پایین تری داری.
حالا از این مسایل هم که بگذریم فکر کردی مسوول امنیت وبلاگه مثل ما آماتوره. کلی تمهیدات امنیتی در نظر میگیرن. مثلا اگه شما 5 بار پسورد اشتباه بزنی آیپیتون برای نیم ساعت بلاک میشه و اجازه ورود به سایت رو نداری. یا یه کپچا نمایش میده که وارد کنی و کلا کار رو میخوابونه.
البته این مسایل را دررو مثل استفاده از پروکسی داره. اما دردسرش خیلی زیاده و سرعت کار بسیار کم و نتیجه دور از دسترس.
عزیز شما جوری حرف میزنید انگار همه اینجا بیکار نشستن و منتظر دستور شمان که اطاعت کنن
شما اولآ باید خودت بنویسی و اینجا فقط کمک بخوای
دومآ اگه با معنی کمک آشنا نیستی باید بگم ( کمک یعنی کاریکه رو کسی واجب نیست ، در صورتی واجبه که خدا و دینمان واجب کرده باشه)
سومآ شما اومدی اینجا لقمه جویده شده میخوای رو سرمون هم منت میذاری؟
چهارمآ ...
بازم بگم؟
ولی حالا که پاسخ رو نوشتم باید بگم این کار در ویژوال بیسیک ممکنه ولی همونجور که آقا پیمان گفت خیلی وقت میبره
2 روش : یکی با سوکت و دیگری با web browser که اونم باید راه اول سایت رو باز کنه ، دوم آی دی فیلد مورد نظر رو پیدا کنه ، سوم پسورد رو امتحان کنه، چهارم اگه پسورد اشتباه بود به پسورد بعدی( چه از لیست و چه به صورت رندوم) بره و اونو امتحان کنه ، پنجم بعد از 5 بار یا کمتر پراکسی عوض کنه، ششم ...
بازم بگم؟
حالا اصل مطلب اینه که اصلآ کسی حوصله داره این کارو بکنه؟
اگه بکنه انتضار داری سورسشو در اختیارت بذاره؟
اگه بذاره انتظار داری رایگان این کارو بکنه؟
اگه همچین کسیو پیدا کردی بگو ما هم ازش خرحمالی بگیریم لطفآ.

بی زحمت دعوی نکنید بچه های خوبی هم باشید

تا کسی مجبور نشه از اختیارات مدیریتی استفاده کنه
سلام .
هادی جون عصبی نشو

اون اوایل که آدم با موجود ناشناخته ای به نام فروم آشنا میشه ، بعد از کلی کیف و حال فکر می کنه همه باید در خدمتش باشن
من اینو برای دیکد کردن هش نوشته بودم چند وقت پیش (بدون استفاده از دیکشنری). برای هش >
http://md5-hash-online.waraxe.us
ولی شما فکرشو بکن این برنامه داره روی پی سی خودت همه کاراشو میکنه, بدون نیاز به نت, برای دیکد کردن هش اگه کلمه کد شده 5 کاراکتری بوده باشه چند ساعت زمان لازمه تا دیکد کنه. چه برسه بخوای تک تک پسورد هارو ببری روی بلاگفا تست کنی.
سورس اینو نزاشتم, اگه لازم داری برات میل کنم.
این برنامه تمام کاراکترهارو تولید میکنه حتی علامت ها. یعنی هیچ کلمه ای نیست که این نتونه دیکد کنه ولی زمان زیادی نیاز داره.
a
b
c
...
z
aa
ab
ac
...
az
ba
bb