سلام دوستان
همانطور كه قبلا بهتون گفته بوديم امروز امديم تا بهتون با دليل و مدرك توضيح بديم كه انتي ويروس شيد فقط وفقط يك برنامه براي سودجوييه و بس و هيچ قدرتي نداره بلكه سر تا پا داراي نقصه براي اين كه بيشتر مطلع بشيد فايل pdf زير را دانلود كنيد:
لينك دانلود:
http://www.4shared.com/document/htEDa3JM/_online.html
(۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰:۱۲)parham2010 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
همانطور كه قبلا بهتون گفته بوديم امروز امديم تا بهتون با دليل و مدرك توضيح بديم كه انتي ويروس شيد فقط وفقط يك برنامه براي سودجوييه و بس و هيچ قدرتي نداره بلكه سر تا پا داراي نقصه براي اين كه بيشتر مطلع بشيد فايل pdf زير را دانلود كنيد:
لينك دانلود:
سلام دوست عزیز
متاسفانه ما همیشه میزنیم تو سر برنامه های ایرانی
بهترین برنامه نویس ایرانی بهترین برنامه هم بنویسه باز هم ما سراغ برنامه های خارجی باید بریم !
دوست عزیز ما به جای اینکه بیاییم بزنیم تو سر انتی ویروس ایرانی باید با خود نویسنده مکاتبه میکردی اقا اینجا و اینجای انتی ویروس شما باگ داره
روش های که شما در مقاله ذکر کردید و عیب های که بیان کردید به راحتی رفع باگ میشه !
و اینکه گفتید اویرا و ناد 32 انتی ویروس رو بلاک کرده چون dll این 2 تا انتی ویروسو کپی کرده و از توابع اونها استفاده کرده ! (ناد 32 اویرا تو ایران نمایندگی دارن فروششون هم کم نیست خیلی اتیش گرفتن از این موضوع ! )
البته ما تو ایران کپی رایت نداریم دزدی کرد که کرد نوش جونش !
همین ویندوز رو نوت بوک من دزدیه (چون پولشو ندادم)
و حدود 150 تا برنامه دیگه که رو سیستمم نصبه !
در ضمن شما سرعت اسکن این انتی ویروس رو با انتی ویروس های دیگه مقایسه کردی
شما نتایج سرعت اسکن انتی ویروس های دیگه رو از سایت های دیگه دریافت کردید.
و انتی ویروس ایرانی رو سیستم خودتون !!
سرعت بستگی به هارد دیسک شما چیپ و .... خیلی چیزهای دیگه هم داره
پس این نتیجه ازمایش شما هم اشتباه هست .
در ضمن منبع که ذکر کردید هکرهای جوان منبع نامشخصی هست.
در ضمن به هجم اپدیت برنامه گیر دادید بخاطر این بود چون باید دیتابیس اویرا و ناد 32 دریافت کنه !
یه چیز یادت نره ایرانی اصیل پارسی هست.
پارسی ها یا اریایی ها همیشه به هم احترام میزاشتن و پشت سر هم بودند.
پس همیشه سعی کن به برنامه نویسی که زحمت اینقدر روی انتی ویروسش کشیده احترام بزاریم.
موفق باشید
(۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۴۴:۲۲)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ] (۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰:۱۲)parham2010 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
لينك دانلود:
سلام دوست عزیز
متاسفانه ما همیشه میزنیم تو سر برنامه های ایرانی
بهترین برنامه نویس ایرانی بهترین برنامه هم بنویسه باز هم ما سراغ برنامه های خارجی باید بریم !
دوست عزیز ما به جای اینکه بیاییم بزنیم تو سر انتی ویروس ایرانی باید با خود نویسنده مکاتبه میکردی اقا اینجا و اینجای انتی ویروس شما باگ داره
روش های که شما در مقاله ذکر کردید و عیب های که بیان کردید به راحتی رفع باگ میشه !
و اینکه گفتید اویرا و ناد 32 انتی ویروس رو بلاک کرده چون dll این 2 تا انتی ویروسو کپی کرده و از توابع اونها استفاده کرده ! (ناد 32 اویرا تو ایران نمایندگی دارن فروششون هم کم نیست خیلی اتیش گرفتن از این موضوع ! )
البته ما تو ایران کپی رایت نداریم دزدی کرد که کرد نوش جونش !
همین ویندوز رو نوت بوک من دزدیه (چون پولشو ندادم)
و حدود 150 تا برنامه دیگه که رو سیستمم نصبه !
در ضمن شما سرعت اسکن این انتی ویروس رو با انتی ویروس های دیگه مقایسه کردی
شما نتایج سرعت اسکن انتی ویروس های دیگه رو از سایت های دیگه دریافت کردید.
و انتی ویروس ایرانی رو سیستم خودتون !!
سرعت بستگی به هارد دیسک شما چیپ و .... خیلی چیزهای دیگه هم داره
پس این نتیجه ازمایش شما هم اشتباه هست .
در ضمن منبع که ذکر کردید هکرهای جوان منبع نامشخصی هست.
در ضمن به هجم اپدیت برنامه گیر دادید بخاطر این بود چون باید دیتابیس اویرا و ناد 32 دریافت کنه !
یه چیز یادت نره ایرانی اصیل پارسی هست.
پارسی ها یا اریایی ها همیشه به هم احترام میزاشتن و پشت سر هم بودند.
پس همیشه سعی کن به برنامه نویسی که زحمت اینقدر روی انتی ویروسش کشیده احترام بزاریم.
موفق باشید
دوست عزیز من این مطالبی رو که میگی بارها و بارها بهشون گفتم ولی اونا فقط به فکر سود بودند واسه همین هم اینجا ها مطرح کردم.
و میخوام یک سوال ازتون بپرسم که برنامه به اسطلاح انتی ویروس اگر به فایل نصبی خودش گیر بده انتی ویروسه؟
و یا کدوم شرکت معتبر وجود داره که بیاد ادعای دروغی بکنه؟
متاسفانه من برای پروژم زحمت زیادی کشیده بودم که کل اطلاعاتم تو موبایلم بود پاک شد یعنی رمم سوخت کاری نتونستم کنم (پروژه انتی ویروسم )
کسی که مغروره و حرف کسیو گوش نمیکنه هیچی تو زندگیش نمیشه انتی ویروس ایشون هم یه مدت دیگه حذف میشه
من نسخه ازمایشی شید رو نصب کردم مشکلی نداشت ولی باگ های زیادی داره مثلا موتور اویرا از کار افتاد یه بار ولی باز شید ویروس یاب خوبیه بدی شید اینه که فقط برای کامپیوتر و به عنوان ویروس یابی برای اینترنت اون رو ننوشته که این موضوع رو من تو فروم شید بیان کردم گفتند در نسخه های بعد درست میشه.
بابا کلا این ویروس کش مشکوکه از اونش هم بگذیریم قبلا هم اینطوری داشتیم اینم تقلبی هستش
بنده هم 2 سال پیش روی انتی ویروسم کار کردم ( در امضا ) موجوده برای دانلوذ
خوب هم پیش رفت
اما اینجا ایرانه
بعدا به دلایلی کلا بیخیال برنامه نویسی شدم !
زدم تو کار شبکه کلا
انتی ویروس گروه میخواد و مداومت
پروژه 1 شب و 1 ماه نیست !