ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سیستم خوش آمد گویی بر پایه ی RFID
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه ی دوستان
ازتون خواهش میکنم توی ساخت این پروژه کمکم کنید . من خودم تا قسمتی کار کردم ولی الان مشکلم ضبط صدا توی کارت حافظه MMC به شکل خیلی ساده و دیگه دو تا رگلاتور توی مدار گذاشتم یکی از رگلاتورا رو به عنوان وروردی مثبت گذاشتم ولی به محض روشن شدن داغ میکنه باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رگولاتور رو که می تونی هیتسینگ ببندی یا چریان که ازش می گزره رو کم کنی یا ولتاژ دوسرش رو
و اما ضبط صدا اگه نیاز به fat نداشته باشی کار سختی نیست توی قسمت پرتال هم یدونه هست می تونی ببینی
با درود . . .
با اجازه جناب امين زاده
علت اصلي داغ كردن رگولاتورها در زير بار توان تلفاتي ايجاد شده بر روي اونهاست. در صورتي كه شما بتونيد اون توان رو كاهش بديد به راحتي ميتونيد بدون استفاده از هيتسينك ازش استفاده كنيد.
جهت ذخيره سازي صوت هم بر روي كارت حافظه بهتره دنبال FAT نريد. چون حد اقل ميكرويي كه احتياج داره مگا 64 هستش و اصلا مقرون به صرفه نيست كه بخوايد براي يه كار ساده هزينه كنيد. از همون روش سكتور خواني استفاده كنيد. اگر هم نميخوايد كلا با كارتها كار كنيد ميتونيد از آي سي هاي APR9600 استفاده كنيد.

با سپاس