ايران ويج

نسخه‌ی کامل: موتور 1سانتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی سایتی میشناسه که موتورهای کوچک(به طول 1سانتیمتر) بفروشه؟؟؟
سلام عزيز
اگه گيرت نيومد ميتوني از موتور ويبره موبايل استفاده كني . بايد وزنه سرشون را برداري
قدرتشون هم اندازه سايزشون هست حتي كوچكتر از يك سانتن
پاينده باشيد
سلام
ویبره موبایل کم جونه و بدرد کارم نمیخوره......
می خوای چیکار کنی

من کوچیکترین موتوری که دیدم از نوع DC سه سانتی متره با گیربوکس ولی موتور پله با این سایز هست ولی قطرش زیاده
(۲۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۱۵:۴۳)tishab نوشته است: [ -> ]سلام
کسی سایتی میشناسه که موتورهای کوچک(به طول 1سانتیمتر) بفروشه؟؟؟

یاشاسین

اینو ببین 1.5 سانته:

http://iran-micro.com/product_info.php/c...ts_id/2175

----------------------------------------------------------------------------------
اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند صداقت است (شوپنهاور)
خوبه.... ولی قطرش چنده؟؟؟؟ از 5/0 میلی بیشتره؟؟؟
آره قطرش زیاده و حدود یک سانتی میشه و بیشتر در دم هلیکوپترهای کنترلی کوچک استفاده میشه ...

یه موتوری هم هست که کمی کوچیکتر از اینه اما فروش اینترنتی نداره و باید توی بازار بگردی و پیداش کنی!!

کوچیکتر از اینا هم دیگه میشه موتور ویبره < * ... | ... * >

-------------------------------------------------------------------
آنکه در طلب کمال است باید خرد ورز و با دانش باشد (بزرگمهر)
ببینم محل زندگیت کجا هست.اگر تهران هستی بر جمهوری پاساژ عباسیان مغازه لاندا الکترونیک اون جا همه نوع موتور هست .
من خودم تو این ابعاد که می خوای تو مغازه دیدم
سلام بچه ها من میخوام که یک ربات درست کنم . طرحشو ریختم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و طرز قرار دادن موتور ها و بعضی از نکات رو نمیدونم میشه کمکم کنید و بگید از کجا شروع کنم و..... ممنون میشم
هومن جان سلام و به ايرانويج خيلي خوش آمدي

سوالت خيلي كليه اگه جواب بهتري را بخواي بايد جزئيات طرحي كه در نظر داري ( نوع ، وزن ، شكل حركت ، سرعت و روش كنترل روبات و ... ) را بگي تا دوستان در انجمن بتونند كاملتر كمك كنند .
به طور كلي :
با توجه به جزئيات بالا ، موتور با قدرت مورد نياز و گيربكس با نسبت تبديل مورد نياز را در ميان موتورگيربكسهاي موجود در بازار انتخاب مي كني سپس با توجه به توان موتورهايت درايور ( راه انداز ) و منبع تغذيه ( مثلا باتري ) مناسب را انتخاب مي كني با توجه به شيوه كنترل و امكانات روبات و حسگرهاي محيطي مي توني يا بصورت ساده و توسط كليد هاي كنترل ( جويستيك ) بطور مستقيم موتورهاي روبات و ديگر تجهيزات را كنترل كني يا برخي از تصميمات و عمليات هاي ممكن را بر عهده مغز هوشمند ( ميكرو ) بسپاري .
پس از جمع آوري اطلاعات در مورد قطعات و كار آنها و نحوه ارتباط آنها با هم ، يه راه اندازي اوليه و آزمايشي مي كني و در صورت لزوم برد مدار چاپي را تهيه و قطعات را لحيم كاري مي كني و در آخر روبات را راه اندازي مي كني
مراحل بالا را ابتدا با مطالعه موضوعات مرتبط در همين سايت و سايت هاي ديگر و مقالات فراوان ارايه شده و سپس طرح سوال مرتبط و كامل ميتوني ياد بگيري و به كار ببندي

موفق تر از قبل باشي